Makhluk Cute... Cute Ke???


Makhluk cute.... Cute ke???
Korang rasa...
Time zaman sekolah dulu....
Nilah dua lukisan yg selalu aku CONTENG kat buku...
Kadang2 tu siap lukis LOVE lagi...
Kononnya nak bagi cantik...
Heheheheh...

p/s : sekarang kertas kat opis pula jadi mangsa contengan... ;p
Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
zurayusoff
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 10:53:00 PG delete

hai salam kenal...
CUTE!!!!
cute jugak macam kamoo....

Reply
avatar
Lizzie Yasmin
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 11:14:00 PG delete

nak boss aku hempuk file dkt pala, jumpa doc berlukis macm nie.. hahaha

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 11:24:00 PG delete

@Lizzie Yasmin hahaha... lukis kat kertas lain jgn lukis kat doc... baru tak kena hempuk....
kalau lukis kat doc sy pun kena hempuk gak.... ;p

Reply
avatar
Munnafendy
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 11:42:00 PG delete

sama la...habis buku dgn conteng pokok la..hello kitty la...hihi

Reply
avatar
Rinna
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 11:42:00 PG delete

Cutenyaa.. pandai melukis yer.. :)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 11:48:00 PG delete

comei..! nur dulu suka gak conteng2 ni.. :)

Reply
avatar
Hazey
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 11:49:00 PG delete

Salam kenal dan salam terjah..

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 11:49:00 PG delete

hi..
jemput join segmen pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

tq :)

Reply
avatar
nita
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 12:29:00 PTG delete

kalau bosan sayapun suka conteng kertas kat opis tapi taklah cute macam lukisan awak.. :)

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 12:44:00 PTG delete

KACAK LUKISAN NAK ALA2 MOUSE YA..

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 3:30:00 PTG delete

Cute,pandei ktk lukis ya Masz....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon