Mulut Jahat.... Aku Yang Dengar Pun Geram


Jahat.... jahat... jahat...
Sebab mulut jahat dia....
Hati aku jadi GERAM...
Bukan aku jer geram... satu family geram...
 Mulut dia memang macam LONGKANG
Cerita yang tak ada... dia adakan...
Dijaja pula satu kampung...
Lepas tu, dikaitkan pula dengan org yg dah TAK ADA
Dan di sebabkan dia FITNAH tersebar...

Bila dia tengok keluarga2 aku tak da tindak balas...
Dia makin menjadi-jadi pula...
Macam2 tuduhan yg dia buat...
Lepas tu boleh pula dia kata...
"ORANG KAMPUNG YANG MENGATA"
Org kampung pula disalahkan...
Kalau dia tak canang cerita...
Org kampung takkan mengata...

Tak pe... tak pe...
Allah itu Maha Kuasa...
Biar Allah je membalas segala perbuatan dia...


p/s : Apa cerita @ kes??? Biarlah keluarga2 aku jer yg tahu...
Aku sekadar nak melepaskan geram jer...
Previous
Next Post »

20 Komen

Write Komen
Selasa, April 17, 2012 9:16:00 PG delete

SALAM KENAL. EHH JAHATNYEE TAK SUKA TAK SUKA!!..HEHE. I DAH FOLLOW BLOG NI.FOLLOW I BALIK YE..TQ..;D

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:19:00 PG delete

@Sherwieyna Muzzawer memang tak suka... satu family tak suka...
ok sy done follow awak... salam kenal gak... :D

Reply
avatar
AriF FaZDiLaH
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:25:00 PG delete

tulah tugas iblis...dah berjaya...memporak perandakan..keturunan nabi adam...

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:25:00 PG delete

susah ade manusia camni dlm msyrakat kite .. sabar dan berdoa byk2 k.. :))

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:26:00 PG delete

sabar ye mas...ALLAH ada..bila2 masa je DIA boleh bayar cash...

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:32:00 PG delete

Byk sabar biar Allah ajak membalas pd org mcm ya...

Reply
avatar
Selasa, April 17, 2012 9:48:00 PG delete

Mulut longkang lagi dilayan lagi kuat baunya abaikan jer...hehhehe

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:53:00 PG delete

mmg wujud orang mcm ni.family ayu pun kena..buat bodo ja..mulut org bkn blh tutup.doa bnyk2 agar 'beliau' diberi hidayah n kesedaran..

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:54:00 PG delete

bersabar ye.. mudaha2an dia mendapat hidayah

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:56:00 PG delete

bersabar ye.. mudaha2an dia mendapat hidayah

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 9:56:00 PG delete

bersabar ye.. mudaha2an dia mendapat hidayah

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 10:24:00 PG delete

bawa bertenang...mungkin hidayah untuknya insaf belum tiba..

Reply
avatar
Selasa, April 17, 2012 10:53:00 PG delete

banyakkan bersabar ye Masz..semoga Allah membuka hati dan minda beliau agar sentiasa bertaubat dan menyesali apa yang dilakukannya.

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 11:18:00 PG delete

hi.. jom join segmen pka nak..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

terima kasih :)

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 11:32:00 PG delete

bencik mek dgn org gya. huh!

Reply
avatar
Selasa, April 17, 2012 12:41:00 PTG delete

biasalah mcam2 ragam ada.. huhu

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 2:07:00 PTG delete

LAM KPG X SAH MUN XDA ORG CMYA..

Reply
avatar
Rafflesia™
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 2:25:00 PTG delete

depan rumah syieda tu lagi dasyat. TV3.. hihi.. sibuk hal rumah tangga orang. last-last kene batang hidung sendiri sunyi sepi. -.-

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon