PROMOSI BLOG DARI SEGMEN NASZ

10 comments


Setelah menyertai SEGMEN Abg Nasz semalam...
Tibalah masanya untuk menunaikan syarat2 dr segmen Abg Nasz ni...
Nilah antara2 blog yg satu kumpulan dgn aku...
Jom TERJAH... :)

Miera MasTriXia
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

10 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. dh promo jugak....
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

    BalasPadam
  3. Insya Allah klak Kak Nurul BW blog sidak ya...

    BalasPadam
  4. MERIAH2 JAK HEADER SIDAK KOH..AKAN KMK TERJAH PASTOK..

    BalasPadam
  5. Blog anda di promote,peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/jom-jenjalan-ke-blog-dorang-d.html

    BalasPadam
  6. terima kaseh promote blog ary..ary follow untuk awak ni ye..

    http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-dari-segmen-nasz.html

    BalasPadam
  7. terima kasih promo ^^

    dah promo di sini jugak :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/jom-terjah-mereka.html

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...