PROMOSI BLOG DARI SEGMEN NASZ



Setelah menyertai SEGMEN Abg Nasz semalam...
Tibalah masanya untuk menunaikan syarat2 dr segmen Abg Nasz ni...
Nilah antara2 blog yg satu kumpulan dgn aku...
Jom TERJAH... :)

Miera MasTriXia
Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
AyueJean
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 11:47:00 PG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avatar
AyueJean
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 11:48:00 PG delete

dh promo jugak....
http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

Reply
avatar
nazayiena
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 12:12:00 PTG delete

Insya Allah klak Kak Nurul BW blog sidak ya...

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 2:01:00 PTG delete

MERIAH2 JAK HEADER SIDAK KOH..AKAN KMK TERJAH PASTOK..

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 6:28:00 PTG delete

singgah sini..tq promote blog..

Reply
avatar
Nour Adieb
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 9:26:00 PTG delete

Blog anda di promote,peace :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/jom-jenjalan-ke-blog-dorang-d.html

Reply
avatar
Isnin, April 09, 2012 9:50:00 PTG delete

terima kaseh promote blog ary..ary follow untuk awak ni ye..

http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/promosi-blog-dari-segmen-nasz.html

Reply
avatar
byha
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 7:59:00 PG delete

terima kasih promo ^^

dah promo di sini jugak :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/jom-terjah-mereka.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon