SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84

42 comments

Menarik.... hmm... memang menarik...
Nak tahu apa yg menariknya...
Di akhir segmen nanti...
Zam (Jejaka dlm gambar kat atas tu yer)... akan pilih 5 blog sebagai
BLOG PILIHAN ZAMANI 84 dan akan mempromosikan blog pilihan secara 
esklusif selama SEMINGGU bagi setiap SEBUAH BLOG di dalam satu entry... (STICKY POST)...
Dan yang lagi best nye... Kelima-lima blog pilihan ni akan dimasukkan dalam BLOGLIST ZAM sampai bila2...

Nak tahu lebih lanjut...
Tarikh tutup : 24 April 2012, Jam 11.59 malam...
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

42 ulasan:

  1. Thanks sbb jd antara yang terawal~ ;))

    BalasPadam
  2. selalu gak singgah blog zamani ni..

    BalasPadam
  3. ZAMANI SLAM KAH..HEHEHE..CAM BEST JAK TOK,MAOK JOIN JUAK EH

    BalasPadam
  4. good luck masz.......

    salam perkenalan. follow ur blog....

    BalasPadam
  5. rajin join segmen. mek juak yg malas. hehehe :D

    BalasPadam
  6. salam dtg singgah melawat dari segmen same:) jmput singgah blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh(^_^)

    BalasPadam
  7. As salam...

    singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    BalasPadam
  8. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  9. selamat bersegmen :)


    with LOVE,
    suterakasihyann.com

    BalasPadam
  10. jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    BalasPadam
  11. icumm dari segmen yg sama..jenguk2 dtg blog icumm ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    BalasPadam
  13. maaf lmbt dtg cnie..dah follow cnie..jum follow ifa plak..^_^

    BalasPadam
  14. BW sini dari blog zamani84..semoga berjaya!..:)

    BalasPadam
  15. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    BalasPadam
  16. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  17. follow cni :)
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  18. jupe lagi sini . rupenye satu segmen !

    BalasPadam
  19. singgah sini happy blogging..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  20. singgah sini dari segmen zamani. jemput ke blog saya ye?

    http://mohdnaser.blogspot.com

    BalasPadam
  21. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    BalasPadam
  22. ASSALAMUALAIKUM

    SALAM KENAI.DARI SEGMEN YANG SAMA. JOM SINGGAH BLOG SY.JANGAN LUPA FOLLOW K ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    BalasPadam
  23. salam....

    sya vina singgah blog awk..dari segmen yg sma...klu sudi singgah ye

    http://putryvina94.blogspot.com/

    salam perkenalan =)

    BalasPadam
  24. hello dtg dari segmen yg sama

    maaf kerana terlambat untuk berkunjung ke blog anda :)

    salam perkenalan :)

    kalau ada masa jemput join GA :)

    http://alyajane.blogspot.com/2012/05/bellajane-first-giveaway.html

    *ayat CnP*sorry

    BalasPadam
  25. Hai.. cik mama dari segmen yg sma.. dtg sini meninjau dan follow sini..
    nice blog.. ^_~

    pinkpurplemerah.blogspot.com

    follow me back..

    BalasPadam
  26. Salam perkenalan daripada saya dan salam persahabatan. Teruskan dengan idea baru untuk blog anda...:-)

    BalasPadam
  27. Media Sosial Applikasi Viral
    CacingViral.com

    BalasPadam
  28. Media Sosial Applikasi Viral
    CacingViral.com

    BalasPadam
  29. salam perkenalan dari
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html
    bella dah follow sini =)

    BalasPadam
  30. salam.. nice blog. follow u already.. jemput singgah blog sy ye ;) vitaminsihatmenawanceria.blogspot.com

    BalasPadam
  31. KUNJUNGAN DARI http://jmbelog.blogspot.com/2014/02/jm-that-jmbelog-mari-kita-tukar-link.html

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...