SEGMEN BLOGLIST NASZ BULAN MEI 2012



Ni merupakan salah satu peluang untuk sy mempromotekan blog sy apabila tersenarai dalam bloglist Nasz... 
Dan insya-Allah dr bloglist ni akan menambahkan kenalan2 dr dunia maya ni....

Nak Join : KLIK BANNER
Segmen Tamat : 11 Malam ni (27 April 2012)

Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen
Nyue
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 2:29:00 PTG delete

wahhhh...nyue pon nak join la...mnambahkan apa yg kurang...huhuhu

Reply
avatar
Jumaat, April 27, 2012 2:35:00 PTG delete

akak pun nak join jugaklah....

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, April 27, 2012 2:39:00 PTG delete

@ Nyue : Jomlah join nyue... kita sama2 tambahkan apayg kurang :)

@ Rahmah Ram Ram : Jomlah kak... kita sama2 memeriahkan segmen bloglist ni... :)

Reply
avatar
Ahad, April 29, 2012 4:33:00 PTG delete

salam singgah bw sini..dtg dri segmen same..jmput bw blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-bloglist-nasz-bulan-mei-2012.html thanx:D

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Selasa, Mei 01, 2012 9:55:00 PG delete

thanx sudi join. saya dah letak link korang kat bloglist Mei 2012 di side bar. silalah check ye? kalau sudi letaklah link saya kat bloglist korang. Hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon