Segmen : Buku Awesome Terbaik !!!



TAKDIR : CAHAYA YANG TIDAK TERPADAM
Penulisnya : HILAL ASYRAF
Terbitan : GELERI ILMU

Salah satu novel yg AWESOME yg pernah aku baca...
Ni antara novel Islamik yg aku suka...
Aku memang tabik kat penulis ni... sbb boleh berfikir sejauh tu...
Imiginasinya memang tinggi...

Ok... aku cerita sikit tentang novel ni...
Jalan cerita novel ni tentang dunia yg hampir ke akhir zaman...
Perjuangan hamba Allah yg beriman dan taat setia dgn jalan Allah...
Mereka2 ni berusaha mempertahankan Islam... Dari kaum Iblis yg laknat...
Nak tahu lebih lanjut KLIK SINI[LINK]... entry tentang novel ni...

Bagi aku memang berbaloi aku beli dan baca novel ni...
Aku suka aksi2 dlm novel ni... spt perjuangan ke jalan Allah...
Dan novel ni ada kesinambungan... kalau tak silap lah...
Dan aku akan berusaha mencari kesinambungannya...
(Aku tak pasti... kesinambungan tu dah keluar ke belum)...


p/s : sekarang ni byk org sibuk cerita pasal pesta buku kat KL...
aku jelessssssss tau ssb aku jauh... huhuhuhu ;p

Nak Join : KLIK BANNER
Tarikh Tamat Segmen : 29 April 2012, Jam 12 malam

Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
Eera Shera
AUTHOR
Khamis, April 26, 2012 2:56:00 PTG delete

wah menarik ni..sy bru bli 1 buku dia. tajuk terasing ;)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Khamis, April 26, 2012 2:58:00 PTG delete

Hilal mmg pnulis muda yg berbakat..!

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Khamis, April 26, 2012 2:59:00 PTG delete

Salam.alamak..ayat last skali tu yg tak sedp dengar,hahaha. sabo masz, sabo..hehehe

Oh, yg ni pun wajib dicari nnti ni,hehehe

Reply
avatar
Sakura Aihana
AUTHOR
Khamis, April 26, 2012 3:17:00 PTG delete

wah buku yg menarik.... btul tu... nak pergi pesta buku tp jauhlh.. huhuhuhu

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Khamis, April 26, 2012 5:25:00 PTG delete

huhu samela.. takpat pegi dah pesta buku.. dlu duk sane senang nak pegi..

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, April 26, 2012 8:54:00 PTG delete

serius best ye?

leh try cari pasni..huhu~~

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, April 26, 2012 10:25:00 PTG delete

jeles mek ktk da byk novel....huhu...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon