Segmen Interview Review By Hana


TAG :

Thankz sis fizafantagirO  sbb sudi tag...

Sesi JAWAB SOALAN bermula :

Siapa nama anda (nick name pun tak pe?)
Kalau korang tengok URL blog korang tahulah nama aku...
Nama manje pulak Masz Sidek...

Berapa umur korang?
Tahun 2003 umur aku 17 tahun...
Tahun ni 2012... (sila kira sendiri ye... heheheh3)

Apa konsep blog korang?
Konsep blog aku lebih kepada personal...
Tapi taklah personal sangat...
Sbb kadang2 aku selitkan info2... ilmu2...
Gosip2 dll...
(Waktu sekolah dulu suka tulis nota dengan perkataan dll - dan lain-lain)

Apakah perasaan anda apabila menajdi seorang blogger?
Mula2 berblog dulu tak de feeling...
Bila dah mula ada reader... SERONOK...
Lepas tu... macam2 perasaan ada...
Gembira... sedih... bosan...
Tapi secara jujurnya SERONAK... :)
SERONOK ;P 

Nak Join : KLIN BANNER
***Tarikh Tamat Segmen : 15 April 2012***
Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
BERT
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 10:30:00 PG delete

rajinnye join segmen huhu

Reply
avatar
Khamis, April 05, 2012 11:32:00 PG delete

haa..seronak ke seronok sis berblog ni??hihi..gurau2 aje..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 11:40:00 PG delete

@ nuyui a.k.a miss YUI : hahaha... SERONAK... salah taip tu...

Reply
avatar
kay_are
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 11:45:00 PG delete

betul2.. bile dah ade orang bace.. siap komen lagi ape yang kite taip.. time tu memang tambah lagi semangat nak blogging kan?

Reply
avatar
charmyiex
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 12:17:00 PTG delete

ngeee..dia tag kiter....jap ag wat join ek..tq rq.

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 12:31:00 PTG delete

NANG 'SERONAK; BERBLOG TOK..HAHAHA

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 1:24:00 PTG delete

Masz... Buat n3 tentang seronok berblog tu..ok!

Selamat bersegmen..

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 1:30:00 PTG delete

@ Deru Ombak : Insya-Allah anty... nanti sy usahakan.... hehehe

Reply
avatar
Sakura Aihana
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 1:31:00 PTG delete

Terima kasih join segmen blog hana.. hana pun mcm akak..mula2 tu tak tau apa2 psl blog so x demood tp bla kwn ajar itu ini..seronok sbnrnya berblog ni

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 2:20:00 PTG delete

a'aa bila dah ada readers.. rasa seronok kan :-)

Reply
avatar
Lily
AUTHOR
Sabtu, April 21, 2012 6:23:00 PTG delete

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon