Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

8 comments




Semalam lagi aku dah tengok entry Miss Nadya ni...
Tp baru hari ni baru berkesempatan join...
Dapat FREE Iklan 1 Bulan...
Bila tengok perkataan free tu... huhuhu...memang 'terrrr'goda...

Ok... Miss Nadya nak sesiapa yg join segmen dia ni komplen atau beri pendapat sikit tentang blog dia...
Ok Nad... ready yer... akak nak bagi pendapat jer...
Nak komplen2 ni... akak tak pandai sangat... blog akak pun entah apa2 jer... hehehe ;p

Pada pendapat akak... blog Nad ni kemas... tak serabut...
Loading blog pun cepat... 
kalau lambat pun sbb line internet kat tempat akak ni....
Dan secara keseluruhannya... blog Nad perfect... 
Tiada cacat-celanya....
Itu pendapat akak dr pandangan mata akak k... ;)

Nak Join : KLIK BANNER
Segmen tamat : 06 MAY 2012

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

8 ulasan:

  1. semangattt terusss semoga sukses...
    http://insanicita.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. nad akan ulaskan semua komen pd entry baru nanti..:)

    Thanks sebab sudi join..:)

    senarai nama da kua ::

    http://www.nornadiah.com/2012/04/senarai-nama-blogger-join-segmen-free.html

    BalasPadam
  3. salam...saje singgah jejalan...join segmen yang sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadyadapat-free-iklan-1.html

    BalasPadam
  4. dtg sini dari segmen yg sama =) salam perkenalan

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...