SEGMEN NASZ : B-L-O-G-W-A-L-K-I-N-G


KENAPA AKU SUKA BLOGWALKING???

Sebabnya aku ni 'kaki jalan'...
Suka jalan2 ke 'rumah org'...
Lepas tu... aku ni kira 'penyibuk'lah jugak...
Suka nak ambil tahu apa yg jadi kat 'rumah tangga' org...
Bila dah tahu cerita 'rumah tangga' org...
Aku gi 'kutuk'... 
Atau kata yg sopannya aku p 'komen'...
hehehehe...

Serupa mengarut jer apa yg aku tulis atas tu kan...
Kalau tak paham... sila baca lagi...
Kalau masih tak paham... 
Buat2lah paham yer... ;p

Ok... sambung lagi... serius yer... ;p
Selain tu... Blogwalking ni boleh menambahkan kenalan...
Plus trafik dan follower pun naik sikit...
(Sambil nyanyi lagu iklan DIGI... I WILL FOLLOW YOU....)
Dan kebaikkan yang paling ketara pada aku... bila selalu BW ni...
Kita boleh IMPROVE blog kita....
Sama ada melalui entry2 ataupun kekemasan blog...
Supaya blog kita lebih berkualiti untuk masa akan datang...
So... Selalulah BLOGWALKING...

Nak Join : KLIK BANNER
***Segmen di tutup pada 17 april 2012... Jam 11 mlm***
Previous
Next Post »

26 Komen

Write Komen
NasZ
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 2:37:00 PTG delete

thanx sudi join. hehehe.

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 2:57:00 PTG delete

@ NasZ : thankz ang nasz... :D

@ Azhafizah[フィザ] : Sama2... :)

Reply
avatar
Selasa, April 17, 2012 3:18:00 PTG delete

as salam masz...

nanti jemputlah jalan-jalan sini pulak ye...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
profmie
AUTHOR
Selasa, April 17, 2012 10:19:00 PTG delete

yup..btul tu bw dpt tmbhkn rmai kwn blogger n tingktkn traffic blog kita.hehee

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 12:31:00 PG delete

senarai blogwalking dah keluar.

Dah boleh mula blogwalking.

Senarai boleh tengok kat link bawah:

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/b-l-o-g-w-l-k-i-n-g-b-e-r-m-u-l.html

Reply
avatar
Rabu, April 18, 2012 1:32:00 PG delete

hye , kte BW sini and follow sekali . Dari segmen yg sama .
Follow me back ya ?

http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
Rabu, April 18, 2012 1:48:00 PG delete

hai saya saya singgah bw dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html maeh(^_^)

Reply
avatar
Tentang Kita
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 8:35:00 PG delete

assalamulaikum

dtg melawat tuan tanah


http://azumylini.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html#comment-form

Reply
avatar
Rabu, April 18, 2012 9:19:00 PG delete

hai masz !! singgah sebentar bersama blog anda :)) jom singgah kat blog sy :) http://ehfarahin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 9:46:00 PG delete

hi pka join segmne yg sama.
jemput singgah blog pka tau.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

terima kasih :)

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 10:30:00 PG delete

salam perkenalan :)

http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-x-segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n.html

Reply
avatar
Rabu, April 18, 2012 10:55:00 PG delete

singgah sini..

http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html?showComment=1334716371929#c4825797368632390520

Reply
avatar
Rabu, April 18, 2012 11:02:00 PG delete

cik eyla dr segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
Zie Madini
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 11:25:00 PG delete

lamak mek sik blogwalking dear. ada pun mek BW, BW mana yg sempat jak :( rindu mek nk bc entry org.

Reply
avatar
Sheila Eiman
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 1:16:00 PTG delete

salam....
dari group yang sama...
done follow you...
jom singgah sini...
http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html#comments

Reply
avatar
AyueJean
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 1:42:00 PTG delete

jalan sini dri segmen same.....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
Nadiah
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 2:01:00 PTG delete

hai..singgah sini gak..thanks ye sudi singgah blog kite....

follow la saya juga ye..saya dah follow awak..

Reply
avatar
Aziela
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 2:30:00 PTG delete

Salam Muhibbah dr segmen yg sama. Jemput singgah blog saya yer..

Reply
avatar
waniey20~
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 2:42:00 PTG delete

guling - guling kat sini dear :)

dari segmen yang sama ! :)
sudi tak awak jd kawan saya ? huhu

http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
azri johan
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 4:15:00 PTG delete

salam kenal dengan tuan blog

Oh ya, lupa pulak..
JEMPUT JOIN GIVEAWAY NI :)

thanks..

Reply
avatar
Rabu, April 18, 2012 4:18:00 PTG delete

BW dari segmen yang sama..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
imny.hlovate
AUTHOR
Rabu, April 18, 2012 10:03:00 PTG delete

BW dan follow here ^^

http://euforiakami.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

Reply
avatar
Jumaat, April 20, 2012 6:17:00 PTG delete

http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

singgah sini dari segmen sama :D

Reply
avatar
Nadiah
AUTHOR
Rabu, Mei 09, 2012 11:01:00 PG delete

jalan2 sni..sorry lambat

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon