SEGMEN NASZ : B-L-O-G-W-A-L-K-I-N-G

26 comments

KENAPA AKU SUKA BLOGWALKING???

Sebabnya aku ni 'kaki jalan'...
Suka jalan2 ke 'rumah org'...
Lepas tu... aku ni kira 'penyibuk'lah jugak...
Suka nak ambil tahu apa yg jadi kat 'rumah tangga' org...
Bila dah tahu cerita 'rumah tangga' org...
Aku gi 'kutuk'... 
Atau kata yg sopannya aku p 'komen'...
hehehehe...

Serupa mengarut jer apa yg aku tulis atas tu kan...
Kalau tak paham... sila baca lagi...
Kalau masih tak paham... 
Buat2lah paham yer... ;p

Ok... sambung lagi... serius yer... ;p
Selain tu... Blogwalking ni boleh menambahkan kenalan...
Plus trafik dan follower pun naik sikit...
(Sambil nyanyi lagu iklan DIGI... I WILL FOLLOW YOU....)
Dan kebaikkan yang paling ketara pada aku... bila selalu BW ni...
Kita boleh IMPROVE blog kita....
Sama ada melalui entry2 ataupun kekemasan blog...
Supaya blog kita lebih berkualiti untuk masa akan datang...
So... Selalulah BLOGWALKING...

Nak Join : KLIK BANNER
***Segmen di tutup pada 17 april 2012... Jam 11 mlm***
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

26 ulasan:

  1. @ NasZ : thankz ang nasz... :D

    @ Azhafizah[フィザ] : Sama2... :)

    BalasPadam
  2. as salam masz...

    nanti jemputlah jalan-jalan sini pulak ye...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  3. yup..btul tu bw dpt tmbhkn rmai kwn blogger n tingktkn traffic blog kita.hehee

    BalasPadam
  4. senarai blogwalking dah keluar.

    Dah boleh mula blogwalking.

    Senarai boleh tengok kat link bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/b-l-o-g-w-l-k-i-n-g-b-e-r-m-u-l.html

    BalasPadam
  5. hye , kte BW sini and follow sekali . Dari segmen yg sama .
    Follow me back ya ?

    http://ceritachentakita.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  6. hai saya saya singgah bw dari segmen same..jmput sggah ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html maeh(^_^)

    BalasPadam
  7. assalamulaikum

    dtg melawat tuan tanah


    http://azumylini.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html#comment-form

    BalasPadam
  8. hai masz !! singgah sebentar bersama blog anda :)) jom singgah kat blog sy :) http://ehfarahin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  9. hi pka join segmne yg sama.
    jemput singgah blog pka tau.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  10. salam perkenalan :)

    http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-x-segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n.html

    BalasPadam
  11. singgah sini..

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2012/04/segmen-naszb-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html?showComment=1334716371929#c4825797368632390520

    BalasPadam
  12. cik eyla dr segmen yg sama

    http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  13. lamak mek sik blogwalking dear. ada pun mek BW, BW mana yg sempat jak :( rindu mek nk bc entry org.

    BalasPadam
  14. salam....
    dari group yang sama...
    done follow you...
    jom singgah sini...
    http://gadismerahjingga.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html#comments

    BalasPadam
  15. jalan sini dri segmen same.....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  16. hai..singgah sini gak..thanks ye sudi singgah blog kite....

    follow la saya juga ye..saya dah follow awak..

    BalasPadam
  17. Salam Muhibbah dr segmen yg sama. Jemput singgah blog saya yer..

    BalasPadam
  18. guling - guling kat sini dear :)

    dari segmen yang sama ! :)
    sudi tak awak jd kawan saya ? huhu

    http://rosepurple92.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  19. salam kenal dengan tuan blog

    Oh ya, lupa pulak..
    JEMPUT JOIN GIVEAWAY NI :)

    thanks..

    BalasPadam
  20. BW dari segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  21. BW dan follow here ^^

    http://euforiakami.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    BalasPadam
  22. http://bebelsitesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-b-l-o-g-w-l-k-i-n-g.html

    singgah sini dari segmen sama :D

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...