SEGMEN NASZ : JOM BLOGWALKING


SELAMAT DATANG KE BLOG MASZ SIDEK...

Untuk pengetahuan pengunjung blog ni... 
Kebiasaannya sesiapa yg follow blog aku ni...
Aku akan follow balik...
Aku follow pun bukan sebab konsep 
"I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
Aku follow pun sbb nak menambahkan kenalan dalam dunia blog ni...
Supaya MERIAH di HARI RAYA... oopsshh... di DUNIA BLOG...

Kadang2 tu aku suka jadi silent reader...
Bukannya aku tak nak komen...
Tp otak aku ni kadang2 jem@blur bila nak komen...
Hehehehe...

Kepada korang... korang... yang sudi datang ke sini...
Aku nak ucapkan TERIMA KASIH...
Jemputlah datang ke sini lagi...


PERHATIAN :
 ada sesetengah blog tu... bukan aku tak nak follow tapi aku tak dapat follow...
So harap sesiapa yg guna butang follower ala2 float @ Tumblr... 
Aku nak minta maaf awal2... aku tak boleh follow korang...
So harap korang sediakan WIDGET FOLLOWER... TQ
Nak tahu sbbb aku tak boleh follow : KLIK SINI[LINK]

***SEGMEN di BUKA sampai 11 malam (2 April 2012)***

Nak Join : KLIK BANNER
Previous
Next Post »

27 Komen

Write Komen
Isnin, April 02, 2012 10:20:00 PG delete

Btul la tu. Bnyk rakan blogger meriah sikit nak BW....

Reply
avatar
Isnin, April 02, 2012 10:51:00 PG delete

bgus toi penerangan ni.. hiih..good luck sis.

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Isnin, April 02, 2012 10:53:00 PG delete

salam, thanx sudi join.

Reply
avatar
Isnin, April 02, 2012 4:47:00 PTG delete

As salam.........

Singgah dari segmen yang sama...salam kenal dan jom blogwalking sama-sama...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
Mohd Billy
AUTHOR
Isnin, April 02, 2012 7:56:00 PTG delete

salam kenal..dtg dr segmen yg sama :)
http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
Selasa, April 03, 2012 12:59:00 PG delete

sggah bw sini..salam sahabat blogger^^ peace :)

Reply
avatar
::CIK LYNN::
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 1:45:00 PG delete

cik lynn dari segemn yg sama...=)done follow sni...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 8:39:00 PG delete

list utk blogwalking dah kuar. jom mulakan sesi blogwalking. list boleh tengok kat sini.

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/kumpulan-1-1.html

Reply
avatar
Emma
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 9:04:00 PG delete

Yuhuuuu, emma singgah sini =)

Reply
avatar
miss Z
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 9:09:00 PG delete

Assalamualaikum...
singgah sini..
senang2 dtglah blog miss z...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
LoveJean
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 9:51:00 PG delete

Singgah follow cni pulak... =D
Tq.....

Reply
avatar
Siti Rohaida
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 9:58:00 PG delete

dari segmen yg same
http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
Riz Kim
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 10:07:00 PG delete

dri segemn yg same dtg & trus follow...thx sbb follow sy

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 10:07:00 PG delete

dari kumpulan yg sama bw sini salam ziarah

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 10:09:00 PG delete

dari kumpulan yg sama bw sini salam ukhuwah

Reply
avatar
iema ツ
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 10:27:00 PG delete

Assalamualaikum :)
hye , singgah dari segmen yg sama ;)

Reply
avatar
Amalina
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 12:17:00 PTG delete

Salam perkenalan :)
dari segmen yang sama ^^
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html
*jgn lupa follow ama balik*

Reply
avatar
syafiqah
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 3:30:00 PTG delete

salam perkenalan .
datang dari segmen yang sama .
done follow you .

jemput singgah sini yea :)
http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
icumm
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 3:39:00 PTG delete

BW kat sini..Jemput2 la dtg blog icumm...slam prkenalan..
blog icumm biasa2 je

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
CSI : Taugeh
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 5:18:00 PTG delete

salam kenal... done follow u. hehe.

dari segmen yang sama..;)

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 6:12:00 PTG delete

singgah sni dr segmen yg sama..
salam kenal:)

Reply
avatar
Selasa, April 03, 2012 8:03:00 PTG delete

tinggal jejak di sini. dah follow sini ^^

datang sini pulak ye :
http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
PeRmAtA bIrU
AUTHOR
Selasa, April 03, 2012 8:49:00 PTG delete

saya singgah dan follow sini...:)

Reply
avatar
farhanamasdo
AUTHOR
Rabu, April 04, 2012 11:23:00 PG delete

hai . dari segmen yang sama . singgah n follow sini :) feel free to visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
Khamis, April 05, 2012 9:36:00 PG delete

Datang dari Segmen yang sama...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

Reply
avatar
mybunny
AUTHOR
Khamis, April 05, 2012 7:42:00 PTG delete

follow u..follow me back..ur blog so nice.:)like it.!!

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon