SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG


Segmen Nasz kali ni... memang menguntungkan semua pihak...
Sebab apa aku menguntungkan...
Sebab dalam segmen ni Nasz akan bahagikan peserta2 dlm kumpulan2...
Dalam peserta dalam kumpulan tersebut diminta mempromikan peserta dalam kumpulan mereka...
Dan lepas tu peserta2 digalakan BW di antara blog dalam kumpulan seterusnya...
MUDAHKAN... :)

Kepada KORANG yg satu kumpulan dgn aku ni...
Aku nak ucapkan TERIMA KASIH kat korang...
Sudi promot blog ni...
Yang tak sama kumpulan aku pun...
Aku nak ucapkan TERIMA KASIH gak...
Kerana sudi BW sini...
Dan THANK YOU SO MUCH kat korang yg sudi FOLLOW sini... :)

***Segmen di buka sampai 8 April 2012 jam 11 malam***
Nak Join : KLIK BANNER
Previous
Next Post »

15 Komen

Write Komen
Ahad, April 08, 2012 6:48:00 PTG delete

ramai yg join! tapi arep belom join lagi..huhu~

Reply
avatar
EiFa
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 11:46:00 PG delete

thanks sbb sudi melawat sye..hee..
follow here..

Reply
avatar
nurmujahidah
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 11:46:00 PG delete

singgah balik,, pasni nak start promote blog,,, hehe

Reply
avatar
MawardiYunus
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 2:53:00 PTG delete

singgah dr segmen yg sama :)

Reply
avatar
fiqah hamed
AUTHOR
Isnin, April 09, 2012 8:17:00 PTG delete

datang melawat dari segmen yang sama.. =)

Reply
avatar
lyana kamal
AUTHOR
Selasa, April 10, 2012 1:11:00 PG delete

promote ur blog here. jom tengok! :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/group-promosi-blog-by-nasz.html

Reply
avatar
Selasa, April 10, 2012 9:59:00 PG delete

wawa~ 1 team! ^^,
bii ya da follow....blek,,
nti kita saling berBW! OK? eheh....

Reply
avatar
Selasa, April 10, 2012 2:50:00 PTG delete

hye..miera follow sini..kte 1 group..:))
jalan2 laa ke blog k..
http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

Reply
avatar
Rabu, April 11, 2012 8:39:00 PG delete

singgah dari segmen yang sama :)

Reply
avatar
Rabu, April 11, 2012 3:39:00 PTG delete

Salam... hehe. mohon kerjasama untuk follow sy blik.. sy bru edit url.. please~

http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Reply
avatar
Khamis, April 12, 2012 9:32:00 PG delete

Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

Reply
avatar
sukagelak
AUTHOR
Khamis, April 12, 2012 9:46:00 PG delete

promote blog ni harini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-4.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon