Selamat Ulang Tahun Dik


Hari ni ulang tahun kelahiran adik aku...
Maslinda... family panggil dia Linda...
Umur dia sekarang genap 24 Tahun...
Waktu dia tingkatan 6...
Boleh pula org tanya dia darjah berapa...
Aku yg dengar senyum jer...
Tahan gelak... hehehe..
Antara kami adik beradik...
Dialah yg paling kecil dan kurus...
Kadang2 org sangka dia yg bongsu...
Padalah selepas dia baru adik bongsu...

Adik aku ni pun ada blog tapi tak aktif... 
Kali terakhir dia update tahun lepas... Hari Raya...
Dan entry dia 100% bahasa Sarawak...

"HAPPY BIRTHDAY DA... SEMOGA KO PANJANG UMO, MURAH REZEKI... SEMOGA APA YG DI HAJAT KO TERCAPAI"


Gambar kat bawah ni gamba aku dengan adik Linda aku...
Gamba ni di ambil waktu aku tadika...
Yang pakai baju tadika kemas tu akulah...
Hehehe...
Aku merajuk waktu tu...
Mak aku nak ambil gamba waktu tu...
Adik aku pula tak nak gamba dengan aku...
Dia nak gamba sorang2...
Lepas tu dia siap jeling aku...
Bila tengok gamba ni aku gelak tau...
Hehehehe


p/s : aku baru tahu... hari gak birthday BLOGGER NAD....
Happy Birthday MISS NADYA....
Semoga panjang umo,  murah rezeki dan semoga segala impian tercapai... amin...

Previous
Next Post »

18 Komen

Write Komen
Prettywrite
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 2:18:00 PTG delete

ahah comel jerk masa kecik2..selamat ulangtahun jugak untuk adik kak masz..:)

Reply
avatar
Cik Adieb
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 2:41:00 PTG delete

Sanah helwah untuk adeq Kak Masz :D

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 3:25:00 PTG delete

selamat ulantahun kelahiran maslinda... :)

mas juga ye namanya.. :)

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 5:10:00 PTG delete

eee...mek mok nangga tv ya..lamak dh x nemu tv camya..hp bday utk adik ktk..kaktok mek terjah n sergah nya

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 5:48:00 PTG delete

kt blog adik ktk xpat komen laaa...kenak ho?

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 7:26:00 PTG delete

happy birthday linda.. wah masz masih simpan ye gambar waktu kecik.. kak citra dah hilang semua xde kenangan dah huhu

Reply
avatar
Citra NaniZam
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 7:27:00 PTG delete

happy birthday linda.. wah masz masih simpan ye gambar waktu kecik.. kak citra dah hilang semua xde kenangan dah huhu

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 8:11:00 PTG delete

tak macam umur 24 lh..hihi... happy birthday linda..

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 9:02:00 PTG delete

ahahah cute da jak gamba ya lok.. best ada tb ya dolok... gik maseh ada kah?

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 9:05:00 PTG delete

Selamat hari lahir untuk beliau...

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 9:10:00 PTG delete

Selamat hari lahir untuk adik ktk.. Kiut jak gambar takduak gik kecik dolok.. haha..

Reply
avatar
steffany daph
AUTHOR
Ahad, April 15, 2012 10:18:00 PTG delete

woo. adik yer :D happy birthday kat dia.

Reply
avatar
Isnin, April 16, 2012 9:26:00 PG delete

slmt hari lahir.. dia sbyaa yui la ea..

Reply
avatar
Isnin, April 16, 2012 10:43:00 PG delete

happy birthday untuk adik...gambar waktu keci..bukan main posing...

Reply
avatar
Fakiroh
AUTHOR
Isnin, April 16, 2012 11:38:00 PG delete

salam singgah akak ucapkan juga kepada maslinda selamat ulang tahun...

layarilah blog akak
http://fakruza.blogspot.com

Reply
avatar
Isnin, April 16, 2012 11:51:00 PG delete

kak.. nak kenal ngan adik akk tu leh.. hehehe

Reply
avatar
Masya
AUTHOR
Isnin, April 16, 2012 12:29:00 PTG delete

selamat hari lahir buat linda.. semoga apanjang umur & dimurahkan rezeki...

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Isnin, April 16, 2012 2:17:00 PTG delete

Hepi besday buat adik Masz,Linda....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon