Seronok BerBLOG!!!

SERONOK BERBLOG!!!
SIAPA SETUJU???
Sila angkat KENING ^.^ ....

Apa yg seronoknya bila berblog...
Entry ini dibuat atas permintaan Anty Deru Ombak...
Anty nak tahu apa yg seronaknya bila berblog...
(Apa yg aku tulis ni dlm entry ni tentang apa yg aku rasa ye...)


Sebelum ada blog ni... aku ada buat satu blog... tak sampai satu bulan aku DELETE blog tu...
Waktu tu aku tak tahu apa2 tentang blog... lepas tu aku beranikan diri buat lagi satu blog...
Dan terhasillah blog MASZ SIDEK ni....

Keseronakkan berblog ni bermula bila bilangan FOLLOWER bertambah...
Waktu tu perasan yg kita ni ada peminat... hehehehe
Teruja...seperti Si teruna membalas cinta si dara... gatai..;p

Keseronokkan tu makin bertambah bila ada yg sudi KOMEN entry...
Time tu memang seronok... Bila ada yg komen bermaksud ada yg sudi MEMBACA...

BW atau BLOG WALKING...
Bila ada yg sudi follow, baca dan komen...
Mestilah kita membalas kunjungan mereka kan...kan...
Dari situ... kita seronok membaca kisah2 blogger lain...
Dan kat situ jugak kita berkongsi 'rasa' dengan mereka....
Gembira, Sedih, Geram.... Terharu... macam2 lagi 'rasa'

Yang paling penting sebab SERONOK BERBLOG ni ialah KEPUASAN DIRI...
Dan kadang2 KESERONAKKAN tu tak dapat nak di ungkapkan...

Ada macam2 lagi sbb kenapa berblog ni SERONOK...
Dan mungkin pandang sorang2 blogger ni lain2...
Mereka ni mungkin ada pendapat sendiri kenapa mereka seronok berblog...

"HAPPY BLOGGING"
Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen
eLLa n aLia
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 2:13:00 PTG delete

hehe.. ye.. masz ni berblog dari tahun berapa lagi ye?

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 2:33:00 PTG delete

betul tu mas..nur mula2 dulu pun takut gak...

tapi bila ramai yg singgah, nur jadi takut.

takut setiap ayat dan kata2 dlm entry akan mnguris mana2 pihak...

setiap kali buat entry, mmg nur akan jaga setiap ayat..!

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 4:12:00 PTG delete

kmk pn sm...bila tangga follower bertambah..cam sronok asa...dolok x tauk nk tulis psl apa..slu copy n paste nok berita..then try upload gamba..bila ada org berminat nk tanyak psl gamba..start dari ya mula rs fun bila berblog...ada org join rasa suka kita

Reply
avatar
shafiq
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 5:32:00 PTG delete

haha ,excited bila angka follower naik tu saya sokong , hehe . nak2 bila ramai plak yang komen dalam satu2 entri ,

x rasa kita ni syok sendiri dalam menulis , ada yang sudi membaca dan memberi pendapat ,

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 5:44:00 PTG delete

@ eLLa n aLia : sy mula berblog ni tahun lepas... awal bulan 5 2011

@ Cik Nur : setuju dgn apa yg nur kata tu... sy pun kadang2 takut ada kata2 yg mguris hati siapa2... sbb tu kadang2 sy baca satu2 entry tu banyak kali sebelum publish...

@ Yumida : hehehe... kmk pun dolok suka copy paste... ;p

@ shafig : betul tu... rasa seronok bila ada yg sudi membaca dan bagi pendapat...

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 7:13:00 PTG delete

Salam Masz ..

Eheh! Dah buat n3 ya.. Anty berblog disember 2011.. Dah
Masuk 5 bulan..seronok juga berjumpa dimaya. Kelemahan anty satu saja. Bila anty bz, anty jadi lemau nak BW.
Nice dpt jumpa Masz kat blog. Harap satu hari nanti dpt jumpa Masz di Kucing.

P/s. Anty dah dapat resepi kuih celorot, tinggal nak cari daun nipah untuk bungkus. :)

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Ahad, April 08, 2012 11:55:00 PTG delete

semua nak ditulis maz betul mengenai keseronokan BW....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon