Tutorial : Dashboard Bertukar!!! (Tukar New Interface Ke Old Interface)


Baru2 ni... semua tahukan...
Bahawasanya... pihak blogger dengan baik hatinya telah menukar dashboard lama ke baru...
Dan yg pasti... ada yg suka dan ada yg tak suka....
Aku???.. huaaaaaaaa.... TAK SUKA....
Aku selesa dgn yg lama....
So.... sesiapa yg tak suka dan tak gemar....
Menggunakkan interface baru tu...
Anda boleh menukarnya kepada yg asal iaitu interface lama...

Langkah pertama.... Klik objek yg bulat serupa skru tu...

 Lepas tu... Korang klik OLD BLOGGER INTERFACE....

Siap... Selamat menggunakan dashboard lama kembali.... :)

Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen
Isnin, April 23, 2012 10:05:00 PG delete

hehehe.. xpayah baca tutorial ni sebab lom lagi tukar ke new interface.. hahah

Reply
avatar
Isnin, April 23, 2012 10:39:00 PG delete

deqla laju je tuka ke old interface bila tgk2 da bertukar yg baru...hihi.. tak suka!!

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Isnin, April 23, 2012 11:36:00 PG delete

tak suka jugak . tp bila dah tukar ke yg lama , dia slalu auto tukar ke yg baru :(

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, April 23, 2012 12:36:00 PTG delete

nur dah tukar juga..yg baru penin2 lalat bila tgk..huhuh

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon