Up-Date Coding Ads Nuffnang - Loading Lebih Cepat



Jom ramai2 kita up-date coding Ads Nuffnang...
Nuffnang dah update code dia supaya loading utk blog lebih cepat...
Semua sedia maklumkan... loading blog menjadi slow macam siput...
Bila ada widget nuffnang dlm blog...

Dan sekiranya korang mendaftar Nuffnang SEBELUM 19 April 2012...
Korang boleh menukar kod lama kepada baru...
Dan sesiapa yg berdaftar selepas itu tidak perlu menukar coding 
Sbb kod yg di berikan adalah baru...

Thankz to WAN HAZEL...
Aku dpt tahu pun bila baca entry dia...
So korang yang ada Nuffnang dlm blog apa tunggu lagi...
Cepat2lah tukar coding tu...
Mudah2an loading blog akan menjadi lebih cepat... :)

p/s : Kalau Korang tak pasti...
Korang simpan code lama tu..
Then korang tukar code baru...
Kalau korang rasa code lama tu cepat lagi...
Korang tukar semula code lama...
Dan kalau korang rasa code baru laju...
Kekalkan jer...

Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
aReLaN
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 2:18:00 PTG delete

nanti balik rumah la saya tukar.hehehe..hari ni ada training.full day dari pagi sampai petang.ni pon ngadap jap je sebab rehat

Reply
avatar
Eera Shera
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 2:45:00 PTG delete

hari tu nk tkr lupa plak..yg bru ni cpt nk loading ye..igt x yah tkr pn xpe hee

Reply
avatar
shaFazie
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 3:51:00 PTG delete

pg td dpt email drp nuffnag..
trus tukar hehe :D

Reply
avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 5:32:00 PTG delete

ye ke?ok.. baru tau.. tapi dah buang dah ads2 smua ni..

Reply
avatar
nurmujahidah
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 6:53:00 PTG delete

muja dah tukar terus lepas dapt email dari nuff,, kih3

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 9:10:00 PTG delete

alaaa.. dah 20hb dah.. huhu.. xper nanti nak tuka

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 9:40:00 PTG delete

akak tak tau pa pe ni..haha...lama sangat x buak blog, tak singgah blog orang..

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Jumaat, April 20, 2012 10:52:00 PTG delete

Lamak dah kmk sik bukak akaun nuffnang.. Kaktok coba..

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Sabtu, April 21, 2012 2:16:00 PG delete

raihan pon dah tukar juga..^^

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon