Aaron Singgah Blog Aku



Kak Bui... Aaron ngabas kmk juak.... hahahaha
sik jadi kmk nak jeles ngan ktk kak... ;p

Baru sekejap tadi aku pergi blog Kak Bui baca entry dia 
Aaron Aziz singgah dan tinggal jejak kat blog dia...
Tiba2 kat blog aku... AA ni datang singgah gak...
Fuhhh... bangga betul aku...
Kembang kempis hidung aku ni... ;p
Kenapa??? Korang tak caya???
Ok... aku tunjukkan bukti...

PERCAYA!!!

Cehh!!! Tak yah cayalah... 
Sbb apa... korang baca ENTRY KAK BUI ni
Tu bukan Aaron Aziz pelakon popular...

Seperti kata Kak Bui AA ni nak kita belajar Bahasa Inggeris...
Ok... sesiapa nak belajar BI sila KLIK SINI yer...
Aku tolong promote link dia...


p/s : macam2 cara nak tarik perhatian org kan???
nama Aaron gak yg kena guna...

Previous
Next Post »

18 Komen

Write Komen
Sh Hily
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 4:00:00 PTG delete

hai dear..actually,AA nie ad juga singgh kat blog ifa.hihi..ble pecaya ka 2?hehehehe

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 4:00:00 PTG delete

hihihihi..ingatkan bebetul tadi...

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 4:13:00 PTG delete

hahahaha..macam2 kan.. bukan AA je yg ado..ramai lagia artis yg ado...hihi

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 4:19:00 PTG delete

ada jugak yang macam ni,, adoilaa,,

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 4:31:00 PTG delete

giler tak malam tadi termimpi aoron?paduhai kmek sik ngingat nya...

Reply
avatar
UniMeOw
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 4:36:00 PTG delete

hadeh..baru nk tumpang bangga..haha

cian aaron,,,nm dia jugak org guna..haihh~

Reply
avatar
Cinta Hatiku
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 4:42:00 PTG delete

haha .. same la kita .. ingat kan aaron betol singgah blog kite. ghupenye palsu yo ..

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 4:51:00 PTG delete

wow
untung na ktk
jeles nih jeles :P
kmk diberik AA bunga.untung gk nak?
hehehe ...
perasan kan? heeee~

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 5:43:00 PTG delete

hikhik...kelakar la pulak...huhuhu. kan best kalo bebetul kan?:)

Reply
avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 6:08:00 PTG delete

haha, neelofa dah.. aaron aziz dah.. pasni siapa lagi? hehe

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 7:05:00 PTG delete

kirim salam ngn Aaron Aziz yaa kak ahaha kali nya ada datang agik lak :P

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 7:44:00 PTG delete

HAHAHA..ADA MASA JUAK AARON AZIZ BLOGWALKING NAK OWH..

GELI HATI NGENANG..

Reply
avatar
QasehSuci
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 7:45:00 PTG delete

heheh...takkan aaron aziz ckp mcm tu...dia x perlu ajak org dah berlumba2 gi blog dia kalau ada kan..

Reply
avatar
Sabtu, Mei 05, 2012 4:15:00 PG delete

hehe..ingat btul2 la aron ada blog..:)

Reply
avatar
Shiema Sufian
AUTHOR
Sabtu, Mei 05, 2012 3:14:00 PTG delete

Laaaaaaaaaaaaa, mati mati ingatkan aaron aziz yg betul. hihi

Reply
avatar
Ahad, Mei 06, 2012 2:18:00 PG delete

dah agk bkn aaron betol..sbb deqla pun dah kena mcm ni...lisa surihani dtg blog kononnya...mmg dorg saja tarik perhatian dgn cara camni...kalo kita tgk nama retis kan ke laju je nk kelik blognya...so kat situ dye dah untung apa...huhuhu

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon