BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?


BEN ASHAARI

Link blog untuk Bulan April dr segmen Abg Ben sebelum ni akan di hapuskan...
Dan akan digantikan dgn link untuk segmen ni....

Kenapa korang patut pilih blog aku ni???
Kalau korang rajin update... insya-Allah aku akan rajin g jalan2 entry korang dan baca dan komen... 
Dari situ... semoga hubungan alam maya kita ni semakin erat...

PESANAN TUAN BLOG...
Sabtu dan Ahad ni mungkin aku tak online... entry yg muncul nanti mungkin entry auto-post...
So harap korang bersabar sekiranya link blog korang belum tersenarai...
Insya-Allah... hari ISNIN nanti aku update...
Previous
Next Post »

25 Komen

Write Komen
Mieya Atiera
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 1:33:00 PTG delete

anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://budakshumort.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
::CIK LYNN::
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 1:47:00 PTG delete

cik lynn terima...=)

done follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)

Reply
avatar
Jay
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 1:55:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 2:31:00 PTG delete

klik mas mmg melekat dlm blog nur.. sbb mas rajin update...! nur suka... :)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 2:32:00 PTG delete

@Cik Nur hehehe... link nur pun dah melekat kat bloglist sy... :)

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 2:35:00 PTG delete

as salam Masz,

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 2:35:00 PTG delete

As salam Masz,

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 2:38:00 PTG delete

cari jugak link deqla ada ke x..rupanya takde..hihi..perasan je deqla.. :)

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 2:59:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 3:21:00 PTG delete Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
avatar
Emma
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 3:24:00 PTG delete

Yuhuuuu Emma here =)

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 3:24:00 PTG delete

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

tq

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 3:28:00 PTG delete

hihi... mesti la nk...deqla da letak link masz kat blog deqla.. @ blog si gojess.. :)

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 4:06:00 PTG delete

Masz , jom tukar link :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Nana Jay
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 4:40:00 PTG delete

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.

blog anda sudah pun berada di bloglist nana.

:')

Reply
avatar
Lina Kah
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 5:01:00 PTG delete

Ya saya berminat ;)) Dah letak kat blog list.

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 5:46:00 PTG delete

Berminat tak tukar link dengan saya?

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Kyra Hizrina
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 6:12:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://www.kyrahizrina.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 9:20:00 PTG delete

berminat tukar link dengan saya ;) http://kelimenari.blogspot.com/2012/05/segmen-xix-ben-ashaari-tanya-blogger.html

Reply
avatar
Sabtu, Mei 05, 2012 12:48:00 PG delete

Anda berminat untuk bertukar link dengan saya??

http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Nurul Alyaa
AUTHOR
Ahad, Mei 06, 2012 3:29:00 PG delete

ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA?

http://cikalyaa93.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Linda Wahed
AUTHOR
Ahad, Mei 06, 2012 8:40:00 PG delete

hye ^_^

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Zamani
AUTHOR
Ahad, Mei 06, 2012 10:15:00 PG delete

Salam (^^,) Anda berminat menukar LINK bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar
Isnin, Mei 07, 2012 1:23:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon