Calon Jodoh Untuk Adik & NesVita



Sbb tak de buat ape2 ptg ni...
Aku dok layan baca novel ni....
Calon Jodoh Untuk adik
Sambil2 tu aku makan 
NesVita 3 in 1 honey...

Menghitung detik jam 4.30 petang...
Tak saba nak balik...
Nak rehatkan badan...
Alhamdulillah hari ni dah makin sihat...
Cuma mata ni mengantok...
Mungkin kesan ubat...
Lebih2 lagi bila makan ubat selsema...
Mesti mengantok...

p/s : malam ni ingat nak tido awal sikit... zzzzzzz
"muka ko diat... mun sik pukul 12, sik ko tido"
dialog yg adik aku selalu cakap kat aku...
dia pun sama 2 X 5 .... ;p

Previous
Next Post »

11 Komen

Write Komen
fizafantagirO
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 3:18:00 PTG delete

sis pun tak selesa nih .. lambatnya balikk .. :(

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 3:46:00 PTG delete

Rasa kmk macam pernah baca jak sinopsis cite tuk,tp sik ingat sini....

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 3:49:00 PTG delete

@Nazayiena kak nurul... buku tok keluaran baru... mun sik salah kmk keluaran April...

Reply
avatar
charmyiex
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 3:54:00 PTG delete

best..novel ariela sahimi dr 1st sampey y tok, semua kmk ada..kecuali IMAN SURAYA...cita nya sempoi..paling best, nya diam putrajaya, rumah tingkat atas sama blok ngn kmk...nya keja PA kt cnun...

p/s..kmk pun tgh baca buku tok juak..mlm tok ngabis nya...hehehehe...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 4:00:00 PTG delete

@charmyiex best ehh... dptlah ktk nemu nya... kmk ada semua novel Areila Sahimi tok... Iman Suraya pun best juak kak...

p/s... kmk tinggal suku buku gik nak habis baca...

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 5:26:00 PTG delete

oo..novel..ingtkan bebetul tadi,..hihi..sedapnyer nesvita.. :)

mas, ayat yg last tu, nur xbape nak faham..huihu

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 11:28:00 PTG delete

calon jodoh untuk adik??untuk masz??hehehe

Reply
avatar
kitebudakbaik
AUTHOR
Rabu, Mei 09, 2012 12:50:00 PG delete

wahhh tajuk novel tuh bukan maen....

best tak cite nye???

Reply
avatar
Rabu, Mei 09, 2012 3:50:00 PG delete

comelnye bku tu..tgk cover pun dh teringin nk baca..hehe

Reply
avatar
UniMeOw
AUTHOR
Rabu, Mei 09, 2012 1:59:00 PTG delete

"muka ko diat... mun sik pukul 12, sik ko tido"

tlg translate..ceq xphm...sob3~

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon