Ceriakan Pagi anda....

Selamat pagi semua.... pagi
Ceriakan pagi anda dengan senyuman...

Hahaha.... gelak tengok gambar ni... mula2 sekor jer kucing dalam kotak tu... lepas tu... masuk lagi sekor... lepas tu masuk lagi sekor... sampaikan tak de ruang lagi dalam kotak tu... hahaha

Ni pulak.... memang tak boleh tengok binatang lain senang... sedaya upaya dia menghalau anjing tu... lepas tu dia ambil alih... ni kira kes RAMPASAN KUASA....LOL

Ni pun kelakar gak... hahahaha.... si anak mengikut olahan mak dia..

***SEMOGA TERHIBUR***

~Sumber gambar dr FB~
Previous
Next Post »

15 Komen

Write Komen
Khamis, Mei 17, 2012 10:58:00 PG delete

comelnye..kucing mmg bijak dan kelakar..sbb tu sy suka kucing! pasti terhibur melayan ragamnya!

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Khamis, Mei 17, 2012 11:27:00 PG delete

Morning masz..

Pagi yang indah.. Langit yang cerah, cuaca yang suam2 kuku.. Dan terhibur dengan kucing2 di sini ( sambil peluk2 mykucing jugak) :)

Reply
avatar
Khamis, Mei 17, 2012 11:37:00 PG delete

pagi indah berteman kn kesejukkan hehe..
pagi masz !
wahhh chumel sgt si ank kucing tu =)

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Khamis, Mei 17, 2012 12:26:00 PTG delete

hahahahah...sgt comel masz :)

Reply
avatar
EYFAalias
AUTHOR
Khamis, Mei 17, 2012 12:50:00 PTG delete

ahahahhaa. comelll! geramm!

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, Mei 17, 2012 12:57:00 PTG delete

NANG KEJAWAK BILA BINATANG2 TOK MOLAH PERANGEI..HIHIHI

Reply
avatar
aizamia3
AUTHOR
Khamis, Mei 17, 2012 1:04:00 PTG delete

picture yang last tu comel je.. acuan dari mak, si anak mengikut..

Reply
avatar
sis92
AUTHOR
Khamis, Mei 17, 2012 1:41:00 PTG delete

eee rasa nk cubit je mereka haha

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, Mei 17, 2012 8:24:00 PTG delete

hehe..kelakar je tgk..tp comel~ :p

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Jumaat, Mei 18, 2012 8:40:00 PG delete

Kiut2 jak semua pusak ya....

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon