Cik Lynn : Jom Main Teka2!!


Jom main teka2 kat blog Cik Lynn

syarat2 dia mudah je :
1) jadi follower aku... -WAJIB- (xnak jadi cam GA hari tu...huhu)
2) buat entry entitled 'Cik Lynn : Jom Main Teka2!!' n link ke entry ni...
3) teka kat bawah ni...boleh guna skill Nujum Pak Belalang...hehe (1 jawapan je tau)
4) submit link entry korang tu n id follower...(cam biasa la)
*xikot syarat kira disqualified la ya walaupun jawapan betul*


Jumlah Tekaan : RM 95.55

Tarikh Tutup : 10 June 2012, 11.59 PM
Nak Join : KLIK GAMBAR atas yer...

Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
Yumida
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 11:38:00 PTG delete

gdluck..mun menang kosngsi adiah...mek pn nk join juak la..tp kelak la...
leh x mek demand mtk adiah tabung n cent ya...kikikiki

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Jumaat, Jun 01, 2012 12:11:00 PG delete

@ dyabunga : terima kasih dya.. :)

@ Yumida : hahaha... nya ktk mok tanya tuan pun tabung ya... mok sik nya berik tabung ngan duit ya ... hihihihi... ;p

Reply
avatar
Azee Hana
AUTHOR
Jumaat, Jun 01, 2012 12:54:00 PG delete

wah,,dekat blog pon boleh main2 teka2 jumlah..hehikk,,gud luck..

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Jumaat, Jun 01, 2012 9:25:00 PG delete

good luck ye~~

saya jenis yg malas nak fikir..huhu~ :p

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon