CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY



Saya suka membaca kerana.....
membaca merupakan satu amalan yang perlu ada dalam diri seseorang...
dengan membaca kita akan dapat banyak manfaatnya...
Dan tak rugi kalau kita suka membaca...

Salah satu cara untuk menambah ilmu ialah dengan MEMBACA...


p/s : thankz Cik Nur sbb memaklumkan tentang contest ni... :)

Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen
hairy
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 12:52:00 PTG delete

terima kasih awak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

Reply
avatar
Khamis, Mei 17, 2012 9:35:00 PTG delete

singgah kat sini

dari contest yang sama . good luck :D


dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Reply
avatar
Jumaat, Mei 18, 2012 1:58:00 PG delete

best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

Dari pemilik blog:
Gadis pecinta pink
http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

Reply
avatar
Eppy Naza
AUTHOR
Sabtu, Mei 19, 2012 12:10:00 PTG delete

hye..dtg dr segmen sama..done follow u..jom join kontes ni pulak..ada hadiah menarik menanti anda!http://eppy25.blogspot.com/2012/05/segmen5-sebab-anda-suka-diaadd.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon