Cuti 4 Hari

Semangat turun kerja hari ni....
Hehehehe...
Sebabnya esok cuti...
Sarawak cuti semperna Gawai Dayak....
dan plus... hari Isnin pun diistiharkan cuti...
4 hari cuti... nak buat apa ye?
Esok dan Sabtu... 
Ada kenduri kahwin jiran...
Ahad pula... ada tukang datang nak tukarkan tingkap lama yg dah rosak...
Dan hari Isnin pula belum ada apa2 rancangan lagi...
Mungkin duduk rumah... rehat2kan badan n karok...
Lalalalalalalalalala......
Untuk 4 hari cuti ni...
Mungkin kurang BW dan ada entry auto-publish...
Insya-Allah... lepas cuti aku balas kunjungan korang...

Previous
Next Post »

22 Komen

Write Komen
Tinta Lana
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 10:04:00 PG delete

Salam mas :)

Tu dia..tempek gambo, YES!! CUTI, hehehe, berkobar2 nak cuti yea >_<

Reply
avatar
cha'e
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 10:23:00 PG delete

ho holiday !!!! *heaven* :))

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 10:33:00 PG delete

yupp..jom cuti2..nyue next week cuti..hehehe

Reply
avatar
Khamis, Mei 31, 2012 11:03:00 PG delete

wahhhhh best nye dyew selamat bercuti yer masz =)

Reply
avatar
Khamis, Mei 31, 2012 11:15:00 PG delete

sama la kita cuti 4 hari. hehe.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 11:24:00 PG delete

yeayyyy cuti... sy pun tumpang seronok.. hehhe

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 11:28:00 PG delete

lama tu cuti~~~

nak cuti lama jugak~ :(

Reply
avatar
Khamis, Mei 31, 2012 11:52:00 PG delete

selamat bercuti masz...seronoknya cuti public holiday banyak..

Reply
avatar
Khamis, Mei 31, 2012 12:16:00 PTG delete

alaaa mas...apa nak buat ? senang je mas..pergi ke sunway lagoon kat link ni http://www.spudinpunya.com/2012/05/nuffnang-sing-away-your-summer-days.html ..macam-2 ada..

Reply
avatar
Khamis, Mei 31, 2012 12:38:00 PTG delete

mas ni ..tak habis lagi ayat .haish ..sedih :D

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 12:39:00 PTG delete

wah..byknya cuti. saya siang malam keje. siang keje ofis. malam kena rondaan 1 malaysia. Arahan KDN. penat betul.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Reply
avatar
LELAKI INI
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 1:22:00 PTG delete

bestnya...
kmk mau pindah kat sarawak juga la cuti kejap..heheh

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 1:24:00 PTG delete

slamat bercuti deng....boh lupak molah rakaman karok lak..tringin mok dgr suara buluh perindu tok..hihi
ari senen...masa utk menjait manit baju...x lmk gik raya ya :)

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 1:48:00 PTG delete

LAKI KMK PLAN NAK BALIT MUKAH TP X TAUK GIK JADI KE X TOK....

KTK X G NGABANG GAWAI TEK?

Reply
avatar
Khamis, Mei 31, 2012 2:11:00 PTG delete

waahh..sonok cuti..lama gilak cti smpe sik tau mok polah apa..hihi

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 2:11:00 PTG delete

Bestnya sinun dpt cuti lamak......

Reply
avatar
myself
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 2:12:00 PTG delete

dating ngan iris jom hehehe

Reply
avatar
ERYZA
AUTHOR
Khamis, Mei 31, 2012 3:43:00 PTG delete

bestnya cuti panjang. leh gi cuti-cuti malaysia

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon