Loading Blog Rasa Lambat!!!

~Perasan tak... header dah baru... ;p~

Hmmm....
Minggu ni, aku macam tak puas hati dgn loading blog aku ni...
Korang rasa... loading blog ni lambat tak???
Aku rasa nak modify balik blog ni....
Buang widget2 yg tak diperlukan...
Dan aku nak kekalkan warna blog ni...
Tak banyak perubahan rasanya kalau nak buat...
Sbb template blog akan terus dikekalkan...

apa pandang korang... apa yg perlu di buang supaya loading blog ni makin cepat...

p/s : loading blog yg lambat ke???
atau
line internet yg slow???

Previous
Next Post »

8 Komen

Write Komen
Jumaat, Mei 11, 2012 12:45:00 PTG delete

eh ok jew deqla rasa...x lmbt pun...

Reply
avatar
Jumaat, Mei 11, 2012 12:54:00 PTG delete

lawa la header tu . by de way , tak lambat pon loading nye . laju jek .:)

Reply
avatar
Nurrul
AUTHOR
Jumaat, Mei 11, 2012 1:17:00 PTG delete

laju aje.. mana ada lambat.. :D

Reply
avatar
Jumaat, Mei 11, 2012 1:20:00 PTG delete

YM rasa ader lambat sket.sket jelah drpd biasa. Maybe sebab header tu size die tak match ngan ur blog kot dear.try u reducekan size.

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Jumaat, Mei 11, 2012 1:28:00 PTG delete

saya buka ok je.... mungkin line tenet saya laju... ya ada baiknya buat widget2 yang tak perlu.. animasi2 tu baik xyah letak...

Reply
avatar
ViRgO GaL
AUTHOR
Jumaat, Mei 11, 2012 1:57:00 PTG delete

okie je..nice header..mayb ikut 'line' masing2 la..lambat or cpt..

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Sabtu, Mei 12, 2012 8:59:00 PG delete

haah mcm lmbt sikit kot. tapi tak tahu lah kot line yg bermasalah. header tu besor sgt. hee.

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, Mei 12, 2012 1:25:00 PTG delete

nur buka ok je. mungkin faktor internet. nur pakai wifi..

kalau yg pakai brodband, nk pula dah habis limit, mmg lambat sikit kot.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon