Lunch Nasi Beriani



Untuk tengah hari ni...
Aku lunch nasi berani...
Supaya lepas ni aku berani makan ubat... hehehe...
Huhuhu.... bukan takut makan ubat tp TAK SUKA...
Hari ni... tapau nasi beriani...
Nasi ni adik aku belanja...
Beli waktu sarapan pagi tadi... tapau terus...
Tengah hari tak payah nak beli lagi...
Bila lapar boleh terus makan...

Lapa.... lapa... lapa...
Perut ni memang lapar...
Tp selera tu tak de...
Sebab nak makan ubat...
Kena gak makan nasi ni....
Yang pasti nya... bila aku makan...
Tak pernah habis... separuh jer aku makan...
So lebihannya, bawa baliklah jawabnya...
Nak buang... tu amalan syaitan, membazir...
Bila bawa balik boleh makan kat umah...
Tak pun... ahli keluarga yg lain boleh habiskan...

SELAMAT MENJAMU SELERA SEMUA...

p/s : bila makan ayam mesti suka makan bahagian paha atau kepak...

Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
Isnin, Mei 07, 2012 1:51:00 PTG delete

selamat menjamu selera..dh lamer tak pekena beriani ni...

Reply
avatar
Isnin, Mei 07, 2012 2:23:00 PTG delete

waahh..teringin nyaaa.... :) sedap nih..
kalau dapat time lunch, 2 pinggan pon boleh habis nih..
hikhikhik

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Isnin, Mei 07, 2012 2:56:00 PTG delete

suke jgak ayam kepak dan paha ! tapi tak leh selalu la misz. tempat suntik katenye..

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, Mei 07, 2012 3:37:00 PTG delete

sedapnya drumstik tu..! licin je..!
mkn ubt tepat waktu ye..

Reply
avatar
Munnafendy
AUTHOR
Isnin, Mei 07, 2012 4:00:00 PTG delete

sy pun suka mkn bhgn kepak...tp tu yg paling xbagus sbnrnya..

*takut gak mkn ubt..hihihi

Reply
avatar
Isnin, Mei 07, 2012 4:13:00 PTG delete

sedap tu masz menu tengahari nasi beriyani....selamat menjamu selera...takleh tengok lelama..nnt terliur.. :)

Reply
avatar
keeya mustafa
AUTHOR
Isnin, Mei 07, 2012 4:27:00 PTG delete

kita klh dgn mknn ni...mkn je cmfm sakit perot..

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Isnin, Mei 07, 2012 4:59:00 PTG delete

Nasi beriani kat kedei mamakkah adik ktk beli tuk Masz?

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon