Pelangi


Gamba ni diambil petang semalam...
Subhanallah memang cukup indah...



Menghayati keindahan ciptaan Allah...

Previous
Next Post »

19 Komen

Write Komen
Tentang Kita
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 4:23:00 PTG delete

subhanallah....indahnya pelangi..

Reply
avatar
Khamis, Mei 24, 2012 4:27:00 PTG delete

cantek! dah lame tak tgk pelangi.. :)

Reply
avatar
sis92
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 4:33:00 PTG delete

selalu sedih sbb pelangi ada kejap jep

Reply
avatar
Khamis, Mei 24, 2012 4:59:00 PTG delete

cik en pernah snap..tp slalu lupe nk update kt blog..tp kan..bila tgk je..cik en rasa hepy sgt2..xtau npe..cantikkn?

Reply
avatar
Azee Hana
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 5:47:00 PTG delete

lama dah rasenye x tengok pelangii..

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 6:49:00 PTG delete

kmk pun suka nangga pelangi..pernah..bulan posa ya tek ada 2 igek pelangi lam jarak dekat....mmg kacak la

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 7:08:00 PTG delete

subhanallah.. indahnya ciptaan Yang Maha Esa... (",)

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 9:39:00 PTG delete

subhanallah~ :)

panjang pelangi tu~ :)

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 10:39:00 PTG delete

Salam masz.. :) tima kasih ya singgah bbrapa hri ni..hehe.

Tetiba teringt lak 1st menghayati pelangi, betul2 menghayati time tu..waktu tu tgh tnggu bas,blik dri sekolah.. >_<

#urm,mas,nak tnya sket, table widget yg masz pakai kt tepi tu, yg ada Old,Twit tu kan, ada tak blog lambat loading pas kai table tu? ada beza tak sblm n slps guna?

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 11:06:00 PTG delete

dah lama tak nampak pelangi.

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Khamis, Mei 24, 2012 11:35:00 PTG delete

memang besar kuasa TUHAN kan....

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Jumaat, Mei 25, 2012 1:07:00 PG delete

Kmk dengar lagu Pelangi ada petang marek.. haha..

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Jumaat, Mei 25, 2012 2:30:00 PG delete

subhanallah.. ptg tadik ada juak pelangi koh..

Reply
avatar
Jumaat, Mei 25, 2012 4:01:00 PG delete

subhanallah! cantik! lama xtgk pelangi ^_^

Reply
avatar
Jumaat, Mei 25, 2012 8:36:00 PG delete

suka tgk pelangi...bila pelangi timbul, dah mcm jakon dok tgk je pelangi tu..sbb pelangi kan jarang2 ada...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon