Percobaan Hanafi Untuk Menyanyi


Hanafi ni anak kazen aku...
Kiranya anak buah aku jugaklah...
Umur dia setahun lebih...
Comel sangat... memang geram tengok dia...


Voice recond ni adik aku yg rakam...
Dia guna application yg serupa suara kartun hp dia...
Tu sebab dia nyanyi macam kartun jer... hehehe

Waktu adik aku nyanyi ni.. Hanafi try nak nyanyi sama...
Mula2 korang dgn kotak kena goncang... tu kotak koko krunch...
Lepas tu... cuba korang dengar betul2... 
Korang akan dengar hanafi cuba menyanyi...
Tu pun dia sambung belakang jer...
ehe... ehe... ehe... macam tu lah bunyinya...
Hehehehe...


p/s : suka tengok gelagat budak2.. cute jer

Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen
Yumida
AUTHOR
Sabtu, Mei 26, 2012 5:22:00 PTG delete

kiut hanafi ya...dh besar lak mesti nama glemernya napi...cam nama bapak mek hihi....

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Ahad, Mei 27, 2012 8:19:00 PG delete

yobihh cute lokk.. dah mata bulat! hehe.

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Ahad, Mei 27, 2012 8:56:00 PTG delete

Cute! Belakang ya patung rimo? Mesti membesar sebagai Raja Rimba kelak...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon