Salah Siapa Fikiran Tercemar


Isu ni memang panas hari ni...
Walaupun kat Kuching ni tengah hujan lebat...

Isu apa???
Rasanya korang tahukan...
Siapa ada baca surat khabar hari ni...
Aku malas nak bagi detail...
Korang carilah sendiri yer...

Jijik... tu yg dpt aku katakan...
Aku tak nak tundingkan jari kat mana2...
Nanti 1 jari tunding kat org... 4 jari balik kat aku sendiri pulak...
Payah...


Ni status yg aku baca kat fb...
Aku sendiri pun tertanya2 mulanya... Apa yg 'dia' malukan?
Lepas tu aku baca komen2 pula... oooh.... i.c...
Bukan kad pengenalan yer... 

Dan kat bawah ni... lagi satu status yg aku baca...
Korang bacalah sendiri yer..


Memberi kesan kepada budak2...
Nak salahkan siapa??
Isu semasa tu beb... semua org nak tahu...
Sekarang ni pun aku percaya...
Ramai yg kat luar sana mencari2 kat dunia IT ni...

p/s : salah siapa fikiran tercemar...
kalau kita yg dewasa ni boleh tercemar...
apatah lagi budak2... yg cetek fikirannya...

Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 4:11:00 PTG delete

@eLLa n aLia huhuhu... nak terang pun sy tak berapa pandai sangat... tp gambar tu kira menjijikkan...

Reply
avatar
charmyiex
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 4:30:00 PTG delete

menar..bongok jak,, front page engkah gambar lucah ya..politik pun pasal..

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 4:51:00 PTG delete

paper mana mas..? boleh ke pihak akhar keluarkan gambar yg tak sesuai di tonton budak2 secara terang2an..?

Reply
avatar
teratak hati
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 5:19:00 PTG delete

gambar apa tu?tak baca paper lagi la..

Reply
avatar
Cikgu Ma
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 7:01:00 PTG delete

gambar apa ea?akak dah lama x baca papaer..paper ape mas?

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 7:08:00 PTG delete

Makei melaku news lah ya.. P sik heran juak media arus perdana.. Mun pasal lucah melucah nang mainan sidak.. What 2 do..

Reply
avatar
Rabu, Mei 02, 2012 7:12:00 PTG delete

ape plak ni,, haiysss,,, tak habis2 laaa..

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 7:58:00 PTG delete

ahaaaaaaa....krn ktk sis...sanggup mek bukak metro, kosmo n bharian...duhal lam kosmo...ish...mmg x sesuai utk pembacaan kanak2/remaja tok...

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Rabu, Mei 02, 2012 10:15:00 PTG delete

tulah yang jadi bila media terlalu penting kepentingan dan keuntungan.hmmmm...

Reply
avatar
Khamis, Mei 03, 2012 5:53:00 PG delete

dh lame xbaca paper...bnyk sgt politik...serabut..

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Khamis, Mei 03, 2012 6:22:00 PG delete

kot dorang lupa bahawa bebudak kita nie masih belum pandai membaca

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Khamis, Mei 03, 2012 10:52:00 PG delete

susah nak madah kinek tuk,paper mesti carik berita sensasi sikda fikir pun golongan pembaca...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon