Salam Jumaat # "TER' Baik



Kalau TAK MAMPU menjadi yang TERBAIK,

Sekurang-kurangnya BERUSAHA menjadi yang BAIK.

Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
keli menari
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 10:04:00 PG delete

ya ! kita usaha yang penting !

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 10:37:00 PG delete

sgt2 membantu masz :) .. thx dear . semalam isi form beli online dgn penulis dia ,tp cam takde respone je :p

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 10:48:00 PG delete

jadi terbaik di kalangan yang terbaek.. salam jumaat masz! :))

Reply
avatar
UniMeOw
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 12:07:00 PTG delete

kalo x mampu jadi baik jugak,,

atlis jgn halang org yang nak jadi baik...(^_^)

salam pagi jumaat!

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 12:25:00 PTG delete

memang susah nak jadi yang terbaik.kadang2 kita rasa dah terbaik tapi bagi orang lain??so,usaha lah ke arah lebih baik kan sebab DIA lebih tau dan menghargai usaha kita itu.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon