Sarapan Pagi Tadi ;'(

gambar dr google

SELAMAT TENGAH HARI....
Dah makan belum...
Kalau belum p makan dulu....

Pagi tadi sebelum masuk opis...
Aku, mak, adik, abang dan kazen aku decide nak sarapan roti canai...
Biasanye kitorang sarapan dekat gerai NEK TON...
(Nek Ton ni bpk saudara kpd bpk aku... kira pangkat nenek kitoranglah)
Tapi gerai dia tutup...
Biasanya kalau gerai Nek Ton tutup...
Kitorang makan kat kedai Ameen, Matang... 
Kedai belakang bangunan opis aku jer...
Hari ni tiba2 nak tukar selera pulak... 
So kitorang decide makan kat kedai mamak hujung bawah opis aku...
Mak aku biasa order nescafe... dan selebihnya kami order milo...
Roti kosong 4 jer...

Bila order sampai.. punyalah selera nak makan dan minum...
Tapi bila kitorang rasa air yg di order tu...
Pergghhh... aku rasa baik aku order air kosong jer...
Tak de rasa milo... manis pun tak de...
Air mak aku pun macam tu gak...
Tak de rasa ape2... warna jer ada...
Hilang selera nak sarapan...

p/s : lepas ni.. tak nak g sarapan kat kedai tu lagi..
nilah kali terakhir makan kat situ...

Previous
Next Post »

12 Komen

Write Komen
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 1:30:00 PTG delete

dia terlupa ltk gula kot...

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 1:39:00 PTG delete

milo tawar.. cakap je dengan tokey tu tanak air ni suruh dia betulkan balik hehe.. tapi moralnye takyah datang lagi la kan

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 1:44:00 PTG delete

dia nk jimatlah tu..lepas tu caj harga milo mahal2...

kalau kedai mamak kat sini, air milo dia kaw2 punya susu..xpakai gula..

tapi kalau dah tkena mcm tu, nur pun xnk g dah..huhu

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 1:49:00 PTG delete

erk.kalau sy mintak air baru je.biar dia tahu..

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 1:55:00 PTG delete

mas..dah tgk inbox FB..?

Reply
avatar
keeya mustafa
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 2:03:00 PTG delete

oke,,kite geng,,minom milo 3in 1..lps ni cuba try,,bwk sndiri 3 in1 then minta air pns je..hahaha..kite buat cm tu.. jom jln2 blog kite http://lacomidadelicioso.blogspot.com/

Reply
avatar
Cik mama
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 2:16:00 PTG delete

Ishhh tak patuttt... dah terbantut kot nak sarapan.. huhuhuhuhu

pinkpurplemerah.blogspot.com

follow me back..

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 2:41:00 PTG delete

biasalha kalau kedai mamak .. kalau tak salah hntr oder .. makanan/minuman yg kita oder tu yang @#$%&* ..

Reply
avatar
Selasa, Mei 08, 2012 3:15:00 PTG delete

mintak je dorang tukar yg lain..kita pengguna maa...huhu

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 3:48:00 PTG delete

Kali org molah air ya baru kerja ndak sik pandei molah air,hahahaha

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Selasa, Mei 08, 2012 11:29:00 PTG delete

memang cut cost tu.milo pakai sket je.hahaha...sabar la ye.pengajaran tu.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon