Segmen Eza: JALINAN KASIH SEBLOGGER


JOM JOIN : KLIK BANNER

Berikut adalah syarat-syaratnya :
1. Buat entry bertajuk "Segmen Eza: JALINAN KASIH SEBLOGGER"
2. Letak banner segmen yang tertera diatas (Tema rumput, hihik). Linkkan ke alamat entry ini.
3. Tak wajib nak follow, sebab Eza is the one yang akan FOLLOW blog korang. Nak follow blog Eza pun, sangat dialu-alukan. (Takde paksaan :D)
4. Letak Blog Eza Boom Boom, kat bloglist korang. Bagitau kat entry ye, let me know. Eza akan letak blog korang jugak kat bloglist Eza. (SPECIAL for u dearies!) Yang dah lama letak, gtau Eza jugak Eza. Mana tau Eza terlepas pandang. 
5. Nak tag rakan lain pun boleh jugak. Lagi meriah, lagi best! Leh kenal ramai kawan blogger dari seluruh Malaysia (chewah! :P)
6. Dah siap entry comel korang, boleh la hantar link blog korang kat bahagian komen entry ini.
Objektif segmen Eza
Eza nak follow blog korang. Mana tau Eza terlepas pandang ke, tak blogwalking selalu ke, Eza terlupa nak follow blog korang ke.. So, dengan segmen ini Eza nak lebih rapat dengan blogger-blogger yang selalu singgah sini, baru kenal blog Eza ke.. Hihi. Kira nak rapatkan ukhuwah la ni. InsyaAllah. Lagi satu, mengenai bloglist. Dulu Eza ada buat entry tentang : Kepentingan Bloglist untuk Bloggers. Banyak manfaatnya bloglist ni. Biar kita tak kenal realiti, tapi kita tetap sahabat. :D

Tarikh Tutup : 1 JUN 2012 [Selamat Hari Gawai], pada pukul 11.59 malam/pm. Noted? 
Segmen bukan sekadar segmen,
Segmen Ukhuwah Meniti Kasih,
Jangan malu-malu jangan segan,
Jom join segmen, TERIMA KASIH! :D
Semoga ukhuwah yang bakal terbina akan berpanjangan. Bagi bloggers yang dah lama kenal, jom kita rapat-rapatkan lagi. Sebarang pertanyaan, just drop komen ye syg-syg. Till then, selamat menjoinkan diri.. You're the best, everybody! 
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Isnin, Mei 28, 2012 11:46:00 PG delete

tq join ktk :) hihi.. moga ukhuwah makin rapat pastok.. :)

Reply
avatar
Isnin, Jun 25, 2012 10:46:00 PTG delete

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-eza-jalinan-kasih-seblogger.html

Salam ziarah smabil follow..jom ke blog saya..
dari segmen yang sama..baru nak round2.. ^_^

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon