SEGMEN NASZ : NASZ DAN SAYA ADALAH BLOGGER



SEBAB APA AKU JADI BLOGGER???

SeJUJURnya... 
Mula2 aku jadi blogger sbb aku tengok org tu ada blog org ni ada blog...
Sbb terikut2...
Tengok macam best jer...
Tapi bila dah lama sikit... sikit jer ye...
Aku rasa BEST pulak... SYOK pun ada gak...
Bila dah hampir setahun menjadi blogger...
Muncul MINAT menjadi seorang blogger yg betul2 blogger...
Lepas tu aku merasa sedikit kepuasan dlm diri aku...
Bila setiap entry yg aku buat ada respon dan komen dr blogger lain...
Dan KEPUASAN DIRI tu menjadi faktor utama aku jadi blogger...

Segmen berjalan sehingga 11 mlm ni. (3 Mei 2012)

Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, Mei 03, 2012 11:30:00 PG delete

RAJIN EH..COBA SHARE SIKIT PETUA KERAJINAN KTK TOK..HEHE

Reply
avatar
Syakir Rahman
AUTHOR
Khamis, Mei 03, 2012 12:12:00 PTG delete

dtg sni dr blog MOHD NASER.com XD

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Khamis, Mei 03, 2012 10:18:00 PTG delete

thanx sudi join segmen saya.

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 12:14:00 PTG delete

singgah sini membalas kunjungan ..
selamat bersegmen dear~ :)

Reply
avatar
Mrs.BuduBilis
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 12:36:00 PTG delete

bw here jangan lupa follow k...salam kenal

Reply
avatar
::CIK LYNN::
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 12:37:00 PTG delete

hehe...cik lynn pn rs cmtu...

http://lynnlinda.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

Reply
avatar
Jumaat, Mei 04, 2012 1:26:00 PTG delete

dari segmen sama...saya dah follow ;)

Reply
avatar
Cik Adieb
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 5:13:00 PTG delete

Hehehe,sy pown macam tu gak.Ada satu kepuasan menjadi seorang blogger,rasa syok bila ada blog :P

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

Reply
avatar
-syira-
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 7:29:00 PTG delete

singgah dari segmen yg sama..:)

Reply
avatar
Myza Mubean
AUTHOR
Jumaat, Mei 04, 2012 10:41:00 PTG delete

singgah sini untuk bw sambil follow... jgn lupa utk ke blog saya dan follow sekali...

http://diariesaya.blogspot.com/

Reply
avatar
Sabtu, Mei 05, 2012 3:12:00 PG delete

salam dtg singgah sini..dri segmen same..meh baca sebab kita jadi blogger pulak di http://akmaluv90.blogspot.com/ maseh:P

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon