Sunan Musafir Dah Sampai...


Novel Sunan Musafir karya Ramlee Awang Murshid Edisi Khas telah sampai dengan selamatnya pada hari Sabtu (26/05/2012)...


Sekali lagi aku nak ucapkan terima kasih SUE PERBS yg anjurkan contest ni...


p/s : Tak saba nak baca novel Sunan Musafir ni...
Sekarang ni tengah usaha nak habiskan baca novel Ributnya Cinta karya Phidot (SR)....

Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
Cik Adieb
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 10:32:00 PG delete

Sunan Musafir ni yang last ka story sal Laksamana Sunan?Wahhh,best tu.Suka baca novel RAM :)

Reply
avatar
Isnin, Mei 28, 2012 11:02:00 PG delete

besh ke? tak penah bc novel karya dia la...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 11:36:00 PG delete

@Cik Adieb ha'ah ni novel last untuk Laksamana Sunan... :)

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 11:37:00 PG delete

@Haryati::Faizal semua novel berkisarkan Laksamana Sunan ni semuanye best... :)

Reply
avatar
Isnin, Mei 28, 2012 12:06:00 PTG delete

wahh...syok la...selmt membaca...nnti boleh la share sikit cerita novel tu eh...huhu

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 12:17:00 PTG delete

wah...bez2! tahniah....asa mok minjam..hihi

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 12:40:00 PTG delete

wah rajinnye membaca... nanti buat la review pasal buku tu ek

Reply
avatar
sue perbs..
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 2:41:00 PTG delete

Oh dh smpai ye.. Welcome.. Sy pon tk sempat lgi bce wlupun dh lama beli.. Hehe.. *_^

Reply
avatar
teratak hati
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 7:26:00 PTG delete

Bestnya..cri kt kdai bku tk de lg..tk sabr nk bace..

Reply
avatar
aizamia3
AUTHOR
Isnin, Mei 28, 2012 11:14:00 PTG delete

dah tau pasal novel ni tapi tak sempat lagi nak pergi ke kedai buku.. ;)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon