Tak De Idea


Hari ni otak jem....
Tak tahu nak tulis ape...

***Idea... idea... idea...***

Previous
Next Post »

11 Komen

Write Komen
Yana Libra
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2012 11:37:00 PG delete

nanti datanglah idea tu..huhu~ :)

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2012 11:37:00 PG delete

heheh...masz xde idea..meh join segmen yg nyue join nie..

http://nyueyien.blogspot.com/2012/05/segmen-cikmun-komer-tanya-cikmun-jawab.html

Reply
avatar
Selasa, Mei 29, 2012 11:59:00 PG delete

bukan senang nak berblog adakalanya otak kita jadi blurr dan butnu tak tahu nak tulis entri apa dah...insyaallah lepas ni oklah tu...hehehehe

Reply
avatar
CiK FizA
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2012 12:25:00 PTG delete

Jom seru idea ramai2. =P
dtglah idea kepada kak masz ! Ngee :DD

**Comel la kucing tuh. Hee ^^

Reply
avatar
Selasa, Mei 29, 2012 12:28:00 PTG delete

kalo xde idea, jom perkenalkan diri mas kat deqla meh...ingin juga kenal2 mas ni...hihi

Reply
avatar
Manan Qayyim
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2012 12:39:00 PTG delete

fikir bnyak2... nanti datang la tu...

Reply
avatar
Selasa, Mei 29, 2012 12:59:00 PTG delete

idea oh idea.. datanglah rah kwan kmk tok.. hihikk..

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2012 1:11:00 PTG delete

sm la kmk sis..kdg2 kmk pn xda idea apa mok ditulis..tgn rajin mok naip...ya la mek join contest/segmen/ga...lepas join bok idea dtg mencurah2..

Reply
avatar
aizamia3
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2012 1:22:00 PTG delete

kekadang cenggitulah.. apa nak buat ni.. sampai rasanya banyak masa terpaku depan lappy sedangkan satu entry pun tak siap.. ;)

Reply
avatar
Selasa, Mei 29, 2012 3:02:00 PTG delete

atoto,comelnya kucing tu... Em,try pikir benda apa nak share ngn kitaorg ni?Pengalaman atau apa-apa je,solehah tg tunggu ni^^

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon