15 dan 18 Jun.... Aku Cuti...


Ehhhh... baru jer lepas cuti kan....
Dah nak cuti lagi ke??? hehehe

Aku baru jer call bos aku...
Tujuan utama aku call bos aku sbb nak bagitahu kertas fax dah abis... ;p
Sambil2 tu... menyelam minum air lah...
Aku kata kat bos yg aku nak cuti...
15 dan 18 Jun...
Bos tanya... hari apa tu???
Aku jawab Jumaat dan Isnin...
Lepas tu bos kata OK... boleh...
Dalam hati aku dah menjerit... YESSSSS....
Aku apply cuti ni pun sbb...
Minggu hadapan kazen aku nak kahwin...
Dan sebagai salah seorang org kuat pengantin
(cehhh... kuatlah sanagat..;p)
Kenalah apply cutikan... hihihihi

Aku apply 2 hari jer...
Hari Jumaat 15 Jun dan 18 Jun Isnin...
Sabtu dan Ahad, memang tak keja...
Hari Jumaat.. majlis akad nikah...
Hari Sabtu, malam Ahad majlis berlulut...
Hari Minggu.... Sanding...
Hari Isnin pula... hari untuk rehat2kan badan...
Cukuplah...
Hari Selasa masuk keja balik....

p/s : kemungkinan waktu tu... aku tak on9...
entry pulak... auto-publish...

Previous
Next Post »

24 Komen

Write Komen
Khamis, Jun 07, 2012 10:41:00 PG delete

mesti bz tahap melampau ni kan...kalau kazen kahwin dah kira adik beradik kawin jugak...penat for sure...apa pun selamat bercuti Masz :)

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 10:54:00 PG delete

WASEH..BEST EH..SELAMAT PENGANTIN BARU NGAN KAZEN KTK YA..

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 11:03:00 PG delete

wah2 org kuat pengantin ni...selamat bercuti yer..take care :)

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 11:06:00 PG delete

seronoknya cuti...annual leave saya sikit sangatlah..huhu~~

Reply
avatar
Khamis, Jun 07, 2012 11:24:00 PG delete

bestnyer cuti lama... siap jadi orang kuat majlis lagi..:) selamat bercuti yer masz!

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 11:39:00 PG delete

walaupun sepupu kawen, tp kita pun rs teruja kan.. hihii

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 12:09:00 PTG delete

bykkn rehat..tdo awal..sak berseri jd pengapit..kongsikan memori ya ngn mek org....

Reply
avatar
Cik mama
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 12:22:00 PTG delete

Haruslaaa cutikan, kadang tu pengapit ag penat kot dr pengantin... hehehhehe

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 12:39:00 PTG delete

Cutipun kena keja jgk..kata org kuat..hehe

Majlis belulut tu apa? Sama ngan berinai ke mcm kt JOHO?

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 12:51:00 PTG delete

majlis berlutut????,..majlis apa tuuu...

suka novel gak ker...best kan baca novel...heheheh

Reply
avatar
Khamis, Jun 07, 2012 1:36:00 PTG delete

wah...
senangnya apply cuti..
mcm tu je?syok la..
kalo boss ai..perghhh mau arini apply lusa br approved (^___^)

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 1:36:00 PTG delete

Sukanya dia dapat cuti.. Btw, selamat pengantin baru wat kazen MS ye.. Heppi holiday! ^_^

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 1:40:00 PTG delete

huhuhu...selamat mjadi pengapit yea..hahahah...nyue da abis cuti...selamar bercuti masz :)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 2:30:00 PTG delete

wahh seronok ye nak cuti. jd pengapit lg tu. have fun mas. :)

Reply
avatar
Khamis, Jun 07, 2012 2:40:00 PTG delete

Wah!!...lepas cuti..cuti lagi ya...jadi pengapit sepupu erk? cepatlah kawin nanti hihihi

Reply
avatar
Rafflesia™
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 2:43:00 PTG delete

bestnye.. pasti lepas majlis nanti masz terlentok je dalam bilik. letih.. tapi best! :) hhehe nanti upload pic majlis ye masz, xsabar... :)

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 3:34:00 PTG delete

Wah nak jadi pengapit pengantin tu...tak pernah lagi jadi pengapit pengantin...heee

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Khamis, Jun 07, 2012 10:53:00 PTG delete

besenye pengapit ni lagi cun dr pengantin. hehe. ;)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon