Cemas Seketika


Blog has been removed
YA ALLAH....
Kenapa boleh jadi macam ni... 
Cemas... Siapa yang tak cemas...
Tiba2 jer blog kena remove...

Ok...ok... tarik nafas... hembus...
Tarik nafas hembus... Tenang kan diri...

Selalu baca... bila blog remove pergi check email...
Aku pun g check email...
Sign In email...
Eeehhhh... tak boleh masuk...
Dia minta no. tel...
Ok... aku bagi jer...
Lepas tu... dapat verification...
Masukkan verification...
Alhamdulillah... Verification sepadan...
Dapat masuk...

Aku terus try masuk blog...
ALHAMDULILLAH... 
SELAMAT BLOG AKU....

p/s : perkara ni terjadi semalam 15 minit sebelum aku nak balik...
nasib baik selamat.... kalau tak kena buat blog barulah jawapnya... huhuhu

Previous
Next Post »

22 Komen

Write Komen
Nyue
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 9:20:00 PG delete

Alhamdulilah masih dpt berblog ag dgn masz.....huhuuuh...
suspen jer benda alah tuu kan !

Reply
avatar
Selasa, Jun 26, 2012 9:22:00 PG delete

kyra tak prnah lagi kena cm tu.. tapi kalu kena, confirm kyra menangis.. haha :) nak buat baru bknnya senangkan mama..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 9:35:00 PG delete

alhamdulillah.. nasib dpt buka semula kan..

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 9:40:00 PG delete

hahaha.. dlm cemas tu smpt print screen yer? mmg cemas giler kan..rasa nk meraung jew masa tu..yg kelakarnya deqla dah submit dah tp dok submit mende tu byk kali..yela, hp kan kat hubby sbb x bawak..so xtau la dye hntr kat hp.hihi..skali byk no kuar..haha..lawak lak rasanya..hubby skali turut pening... :D

Reply
avatar
Dieyna
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 10:04:00 PG delete

pernah kena.. n lakukan tindakan yang sama.. dalam hati dup dup dup.. berdebar weh... terus backup blog..

Reply
avatar
Selasa, Jun 26, 2012 10:20:00 PG delete

kalau mmg kena removed,, bagai hilang nyawa,, kih3

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 10:26:00 PG delete

alhamdullilah , sib baik oke masz kan .. ee takut plak akk .. hihih nk buat blog br bukan mudah ..

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 10:47:00 PG delete

saya pon pernah kena...tibe2 je kan..sabau je kan...memang cemas dibuat nye.....

Reply
avatar
cendol
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 11:24:00 PG delete

kene lbh kurang mcm ni mase semalam .
ayat dia lbh kurang mcm ni
"we detect some strange activities on ur account "
terkejut gilaa..suspect hacker.cuak nk mati oh!!

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 11:41:00 PG delete

wani pun jd gak prg semalam....cuak gak tp try rileks n ikut step yg dia srh tu nasib dh ok hihihi

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 11:42:00 PG delete

laa macam kes deqla la..hehe..nasib dapat balik kan..;-)

Reply
avatar
Selasa, Jun 26, 2012 12:11:00 PTG delete

kmk dh kena awl2 thn tu..gelabah jugak la..nasib tak terpicit byk kali submit tu mcm degla..hehehehe

Reply
avatar
Dylla Abas
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 12:20:00 PTG delete

ish..panik gak jadi macam tu..alhamdulillah, belum pernah jadi n alhamdulillah blog ni wujud lagi ^_^

Reply
avatar
Selasa, Jun 26, 2012 1:15:00 PTG delete

mama pun kena jugak semalam tp bukan kena remove, cuma takleh nk komen kt korang..bile sign in dan enter code, trus ok...cuak gak kan..hehe

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 2:19:00 PTG delete

dolok pernah kedak ya koh.. xtauk pahal.. knk x san nyawa ngga mdh kenak remove..alu mcm syg brg dalam blog hehe

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 3:07:00 PTG delete

eh mcm deqla kena semalam je. hihihi.. harap2 tak jadi kat cik na. mmg cuak la kan. :)

Reply
avatar
UniMeOw
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 4:13:00 PTG delete

alhamdulillah...naseb baek blog ni ok..

kalo uni maw ngs dulu...haha

Reply
avatar
Selasa, Jun 26, 2012 5:23:00 PTG delete

penah gak terkena aritu...tekejut...gak, sib baik blog tu ada lagi.

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Selasa, Jun 26, 2012 7:35:00 PTG delete

Pernah kena jugak dulu ..mas atu no tel tak buat...hisss..haru.
Jangan lupa letak no tel anda ..

Reply
avatar
Rabu, Jun 27, 2012 9:07:00 PG delete

macam kes cik en.. huhu..terpaksa bg no pon kan?

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon