Dengarlah... Suara Ku...



Perghhh... malu betul aku nak share kat korang... hehehe
Aku bagi WARNING awal2 yer... 
SUARA AKU TAK SEDAP...oookkkss...
Empiyakkk... kata org Sarawak...

Dalam entry ni ada 2 dua sora yg korang dengar...
Sora aku dan kakak aku...
Kakak aku tak nak kalah...
Dia nak korang dengar sora dia jugak...

TAKDIR CINTA

TERLALU CINTA


Dah dengar???
Antara lagu TAKDIR CINTA atau TERLALU CINTA...
Mana satu sora aku???
Teka... jgn tak teka...
Utk suka2 jer... hehehe... ;p

Previous
Next Post »

23 Komen

Write Komen
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 3:22:00 PTG delete

Terlalu cinta itu suara mas kan...?

takdir cinta pula suara kakak mas.. :)

kan..kan..kan...?

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 3:46:00 PTG delete

HEHE.XLH PLAY..OPIS X LEH PLAY YOUTUBE

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 4:00:00 PTG delete

deqla x pat dgr la...camne nk teka?? :(

Reply
avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 4:08:00 PTG delete

xleh dgaq la..hehee..kalo nk teka pon xbley coz kite xprnh berbual lisan cmna nk kenal..hehee

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 4:22:00 PTG delete

Sik dpt dgrlah Masz,sik dpt nak teka....

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 4:50:00 PTG delete

tepi tepi kita dtg nk teka ni..

hehe..

lagu terlalu cinta tu suara akak kot..:)

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 4:51:00 PTG delete

akak..nk tanya..vdeo ni bkn under youtube kan? vdeo biasa kan yg kita record tu? mcm mna akak msukkan dlm entry eh.. tak reti la..

Reply
avatar
Selasa, Jun 05, 2012 4:53:00 PTG delete

da tau da,, hehe kat new post jgk kan kak? :)

Reply
avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 6:12:00 PTG delete

sama je.. dua2 kak masz kan.. hehe

Reply
avatar
LYAfrina
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 9:20:00 PTG delete

hehe... terlalu cinta ;-)

Reply
avatar
profmie
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 9:33:00 PTG delete

huhu..mcm2x jela..jom singgh blog sy.hehee

Reply
avatar
P#eoniX
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 9:46:00 PTG delete

dua-dua best...tapi,yang 1st kot sore mas,no2 sore kakak mas...hehheh...

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 10:12:00 PTG delete

alamakkk xleh nk dgrlah plak.. tenet slow.. xhbs loading pun ni.. huhu

Reply
avatar
fizafantagirO
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 10:13:00 PTG delete

Takdir cinta sore masz kan ,, kan ,,kan :p

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 10:21:00 PTG delete

Or kot.Haha.Memang jawapan kene ketok ngan kak mis

Terlalu cinta kot.

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Selasa, Jun 05, 2012 11:50:00 PTG delete

haha. tak tahan menengok kucing tu. :)

Reply
avatar
::CIK LYNN::
AUTHOR
Rabu, Jun 06, 2012 12:35:00 PG delete

ada bakat nyanyi gk ya...:)

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Rabu, Jun 06, 2012 7:52:00 PG delete

alaaaaaaa... internet saya slow laa.. ruginya tak dapat suara emas Masz dan kakak yang merdu itu... huhuhu

Reply
avatar
Rabu, Jun 06, 2012 8:55:00 PG delete

Wah!!! ada bakat nyanyi masz nie...boleh masuk mentor...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon