Entry Kita Jiwa Kita


Entry Pertama : Family
Mula2 berblog dulu aku memang tak tahu nak post apa...
Masa tu aku post gamba jer...
Lepas tu ada 3 komen... ketiga2 komen tu dr aku...
Hahaha... aku testing komen...

Entry Terbaik : Manusia... Oh... Manusia
Tak tahu nak letak entry yg mana satu...
Hmmm... entry terbaik lain korang geledahlah sendiri yer...
(ceh... macamlah byk sangat entry terbaik aku... hahaha)

Entry Terakhir sebelum entry ni : HP Ku Tertinggal 


Tarikh Tutup : 19 Jun 2012, Jam 11.59 pagi
Nak Join : KLIK BANNER
Previous
Next Post »

16 Komen

Write Komen
Selasa, Jun 12, 2012 12:31:00 PTG delete

insyaALLAH yui akan join ni.. support senior..hihi.

Reply
avatar
Selasa, Jun 12, 2012 12:35:00 PTG delete

ehhe..testing komen tu yg best dibaca..kehkeh

Reply
avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 12:42:00 PTG delete

hehee..lawak komen diri sendiri..hehee..gud luck nahh..sy pon nk join gak la..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 1:13:00 PTG delete

slmt bersegmen n good luck :-)

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 1:22:00 PTG delete

rajin!! selamat bersegmen ye masz!

Reply
avatar
Selasa, Jun 12, 2012 1:48:00 PTG delete

rajin sungguh bersegmen.. selamat bersegmen la yea dear..(^_^)

Reply
avatar
Selasa, Jun 12, 2012 1:57:00 PTG delete

testing2 komen sendiri...hihi...okla 2

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 2:11:00 PTG delete

selamat bersegmen mas.. :)

Reply
avatar
Anzulna
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 2:20:00 PTG delete

join pencarian cik en yg sama :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 2:35:00 PTG delete

3 komen dari mas sendri? haha..kelakar kan..tp biasa la dulu2 deqla lagi la xde yg komen pun..cuma skng jew baru meriah...

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 3:06:00 PTG delete

slmt bersegmen sis..menarik hooo segmen ya

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Isnin, Jun 25, 2012 11:38:00 PTG delete

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon