Esok Kemuncak Majlis... Doakan Yer...

BUKAN HARI NI JER LETIH... ESOK LAGI LETIH....

Salam semua...
Pagi ni aku curi sikit masa nak post entry ni...
Letih tol... bukan aku sorang jer letih...
Semunyaa letih... 
Mak pak aku, Cik aku (mak pengantin), usu2 aku,
Kazen2 aku... dan sesiapa saje yg terlibat, semuanya letih...
Tak cukup tangan nak buat kerja... memang bz giler...
Awal2 pagi dah bangun... tido pula lewat2 malam...
Banyak yg nak diuruskan...
Bukan takat nak uruskan persiapan perkahwinan aje...
Persiapan untuk majlis Khatamal Al-Quran pun perlu di uruskan..

Alhamdulillah... kazen aku semalam sah menjadi seorang isteri dgn sekali lafaz jer...
Doakan yer... semoga majlis perkawinan kazen aku esok berjalan lancar...

p/s : terima kasih kat awak... awak... awak... yang sudi singgah dan baca blog ni...
TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK...
Insya-Allah, lepas cuti ni aku balas kunjungan di blog korang...
Untuk yg sudi follow blog ni... terima kasih jugak...
Insya-Allah... lepas cuti ni jugak... aku follow korang balik...

Previous
Next Post »

7 Komen

Write Komen
::CIK LYNN::
AUTHOR
Sabtu, Jun 16, 2012 8:03:00 PG delete

selamat pengantin baru kpd kazen tu :) seronoknya ada kndri2 kawin ni...

Reply
avatar
Sabtu, Jun 16, 2012 9:33:00 PG delete

mok nangga gmbar pengantin leh sik?? hihi... Tahniah utk duak2 mempelai..

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Sabtu, Jun 16, 2012 9:52:00 PG delete

empunya blog punya majlis bila lagi..hehe~~ :P

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Sabtu, Jun 16, 2012 10:10:00 PG delete

penat utk majlis org,insyallah nty masjid sendiri akan dipermudahkan :)

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Sabtu, Jun 16, 2012 4:52:00 PTG delete

MM seronok sangat bila ada kenduri cani.. Letih memang letih la.. Tapi dia punyer kemeriahan tu buat ilang rasa letih tu.. As long as we can gather with all our family member.. Yelah, bukan selalu dapat berkumpul ramai2 kan.. ^_^

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Sabtu, Jun 16, 2012 9:17:00 PTG delete

semoga semuanya dipermudahkan. :)

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Ahad, Jun 17, 2012 12:11:00 PG delete

LOM KTK JADI PENGANTIN GIK KELAK,LAGIKLAH KEPAK BERLIPAT KALI GANDA..KMK DOLOK LEKAK MAJLIS NIKAH KMK NAK,TERUS PENGSAN (TIDO) SAMPEY PAGI..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon