Mereka Di Madukan


Oooohhhh .... Tidak...
Mereka telah dimadukan...
Madu 2 yer.... bukan madu 3...
'Poligami' ni berlaku bila aku baca komen2 kat entry LANA semalam..
Ada sebahagian blogger tak dapat komen mengunakan cbox melainkan fibox...
Sebab cbox kena sekatan kat opis...
Bila bubuh dua2... mudahlah korang nak tinggal jejak...
Pilih jer... 
"Yang mana satu.. idaman kalbu" nyanyi jap...




"
Previous
Next Post »

10 Komen

Write Komen
Deq's Qienz
AUTHOR
Khamis, Jun 14, 2012 2:06:00 PTG delete

ehhh aha la..mas pnya ader 2..hikhik

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Khamis, Jun 14, 2012 3:05:00 PTG delete

akhirnya..mereka di madukan..hihihi

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Khamis, Jun 14, 2012 3:12:00 PTG delete

sy prefer fibox. kena adil la ni mas. :)

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, Jun 14, 2012 4:04:00 PTG delete

ooo..cbox ade sekatan ke??

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Jun 14, 2012 4:20:00 PTG delete

oooo...dolok kmk makei cbox..tetiba dh xpat..alu buang mek..lamak dh x makei...

Reply
avatar
Khamis, Jun 14, 2012 4:39:00 PTG delete

hehehe..berdabel-dabel gamaknya ...over betul masz ni :)

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Khamis, Jun 14, 2012 4:59:00 PTG delete

Salam. Allah..maaf mas, tak prasan entry ni..huhuhu.

aah, pas uncle gtau kt ofis dia, cbox kena sktn, terus beralih balik pd fibox. Sbnrnya, lana kai cbox pun, sbb ad sstgh org, Fibox ia xleh nk access..serba salah sgt lana dbtnya..

#tima kasih masz.. :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon