Nak Dengar Lagi....


Semalam aku ada post entry bertajuk...
Ada yg betul teka dan ada yg salah....
Nak tahu... mana satu sora aku...
Yang nyanyi lagu TAKDIR CINTA...
Itulah suara aku...
Mesti sakit telinga korang dengar aku nyanyi kan...
Aku memang tak de bakat nak jadi penyanyikan...
Bakat nak merosakkan lagu tu adakan...
(Siapa yg kata ada.. aku lastik kang... hehehe)

Semalam ada yg kata tak dapat mainkan video tu...
Hari ni aku kongsi satu lagi record aku nyanyi...
Kalau tak nak dengar... sumbat telinga korang dengan kapas... hehehe
Kali ni aku nyanyi lagu TEGAR...
Salah satu lagu kegemaran aku... 

video

Dah dengar... tak sedapkan...
Cair taik telinga dengar sora aku ni..
Aku sendiri yg dengar pun, boleh nak gelak...
Macam kartun pun ada gak.. hahahaha ;p

p/s : bajet aku artis, nak korang dengar aku punya sora...
hahahaha... perasan betul aku ni...

Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
Nyue
AUTHOR
Rabu, Jun 06, 2012 2:51:00 PTG delete

ahahahah, xpe masz...kira nya masz nie berani utk share...xdpt dgr..earphone member gne...

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Jun 06, 2012 2:51:00 PTG delete

Lorrr..nur salah teka...!

Reply
avatar
eLLa n aLia
AUTHOR
Rabu, Jun 06, 2012 3:23:00 PTG delete

ni lah blogger berani menonjolkan diri.. hehe :) tahniah untuk itu.. :)

Reply
avatar
P#eoniX
AUTHOR
Rabu, Jun 06, 2012 7:16:00 PTG delete

hehehe...naseb baik teke betol...ala...bukan teruk sangat pon...hade yang teruk dari sore mas pon hade penah haku dengar...hhehhe...n'way,best gak dapat maen teka-teka camneh..lagik best dapat karaoke ngan adik-beradik...heheheh...

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Jun 06, 2012 11:09:00 PTG delete

sedap gak suara mas ni. kena praktis lg konpem leh jd penyanyi. hikhik.. :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon