Ni Kau Punya Pasal & Rasa Nak Tukar Header La...

Aku tak de idea pagi ni...
Maka entry entah apa2 ni terhasil...

Ni kesinambungan pergaduhan 2 kumpulan
Baca SINI dan SINI



Kan dah masuk penjara... tu laa...
Gaduh lagi...


p/s : aku rasa nak tukar header laa...
Ok tak header bawah ni...
Gambar tu aku ambil kat google...
lepas tu aku buat guna powerpoint jer...
Previous
Next Post »

31 Komen

Write Komen
Nyue
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 11:01:00 PG delete

cun la...headar baru masz nie...hehehhehe

Reply
avatar
Khamis, Jun 28, 2012 11:05:00 PG delete

cntikla dear.. comel! kucing2 tu pon comel!

Reply
avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 11:08:00 PG delete

cnatek sis..layu gitu..ahakksss :)

Reply
avatar
UniMeOw
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 11:39:00 PG delete

erm,,cun sgt header 2!!

hehe meow2,,lain kali jgn gado2 yer...:p

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:07:00 PTG delete

header cun!!! tukar la... mas mmg pndai buat header yer...comel kucing tu..gebuu...

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:21:00 PTG delete

Muka dh nmpk gangster. Padan muka!
Ok itu utk kucing noti..

Masz!! K, ni utk u;
Comel gituew, nmpk sopan & ayu

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:26:00 PTG delete

comellah header baru tu..hehe~


kucing tu pun comel gak..geram tengok :p

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:40:00 PTG delete

nice header ya sis..santek!
powerpoint? mek x penah lukis k ya..mek sllu lukis k excel...lak polah tutor cara k powerpoint sis..menambah ilmu di dada..opsss dada? kikiki

Reply
avatar
cendol
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:40:00 PTG delete

okay chantek je header baru ni..cool gitu!

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:46:00 PTG delete

cantik lah header baru tu..=)

Reply
avatar
ERYZA
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 1:06:00 PTG delete

Kucing tu nmpk ganas je mukanya, gigirl dlm header memang nmpk comei dan ayu sesangat

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 1:09:00 PTG delete

nasib je ndak ada penjara kucing..sebab kucing kerap curi ikan

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 1:23:00 PTG delete

cun header tu..hihihi

kucing tu pun comel!

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 1:39:00 PTG delete

haha. kucing kena penjara?

p/s: header awak awesome!!

Reply
avatar
Khamis, Jun 28, 2012 1:49:00 PTG delete

cantek header baru tu...suke!

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 11:10:00 PTG delete

memang cun habis la.huhuhu

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 11:24:00 PTG delete

pndai buat header sndiri best la.. :-)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Jumaat, Jun 29, 2012 12:45:00 PG delete

wah..cantiklah header baru mas..!

Reply
avatar
Nazayiena
AUTHOR
Jumaat, Jun 29, 2012 9:27:00 PG delete

Kacaklah doodles yg masz lukis tuk...

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Ahad, Julai 01, 2012 10:06:00 PG delete

pandainye die buat header. hensem betul. hehe.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon