Persembahan Caroline Final Mentor 6



Sambil buat manit kat baju...
Jom layan persembahan Caroline...







Memang mantap persembahan Caroline semalam...
Saingan pun sengit...

p/s : manit kat tudung dah siap...
tinggal kat baju lagi...
Previous
Next Post »

18 Komen

Write Komen
Wanieys
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 3:16:00 PTG delete

mmg mantap & power persembahan caroline smlm....hehe

Reply
avatar
Pn. Sheila@CC
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 3:29:00 PTG delete

dia deserve tuk menang... tudung n baju raya ke...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 3:57:00 PTG delete

@Pn. Sheila@CC Tak baju ni baju yg akan sy pakai hujung minggu ni sbg pengapit...

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 4:02:00 PTG delete

hati2 menjahit tu..nanti jarum tercucuk jari pula.. :)

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 5:13:00 PTG delete

Wow! Meremang bulu roma MM tengok persembahan Caroline.. Miss tengok Mentor semalam, thanks for sharing.. Boleh gak tengok.. Hehehe.. =)

Reply
avatar
Kang Bejo
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 5:36:00 PTG delete

Blogwalking. Good post. Caroline is beautiful :D

Reply
avatar
aimaniman
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 6:31:00 PTG delete

akak tengok kejap2 sebab br sampai dr kampung pukul 1030, sambil makankan anak, sambil tidokan baby, sambil2 pun masih dapat teka caroline ella the best...

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 6:50:00 PTG delete

Salam.. semalam lana tak tgk pun masz..huhu.

Tahu2 pun bila tanya mak awal pagi, siapa yg menang,kih3

Reply
avatar
Isnin, Jun 11, 2012 6:59:00 PTG delete

ah..tak tgok smlm..haha...bz la bru balek ke tganu smule ..sbb semester baru dah mula..but ..why caroline ? hahaha...anas tak mng ..haish

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 9:12:00 PTG delete

huhu xpat ngga bedio..

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 10:37:00 PTG delete

tahniah buat caroline dan ella... memang superb laa

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 10:39:00 PTG delete

Tahniah Caroline.! Saingan hebat !

Manit ? Menarik tu

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Isnin, Jun 11, 2012 10:53:00 PTG delete

suka sgt lagu yg first tu. berbaloi la usaha dia sampai pengsan2 kan. :)

Reply
avatar
::CIK LYNN::
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 3:18:00 PG delete

alaa...xboleh tengok sebab video dah remove...huhu

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
Selasa, Jun 12, 2012 1:14:00 PTG delete

tgk gak caroline nyanyi.. mmg mantap pun :-)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon