SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ


Memandangkan Bloglist Bulan June di blog Nasz akan di delete..
Aku merajinkan diri sekali lagi untuk join segmen untuk bloglist bulan Julai...

Sebelum tu kena jawap...
KENAPA SAYA SUKA TERJAH DAN BACA BLOG NASZ?
~~> Apa yg Nasz kongsikan di blog byk manfaat dan Nasz juga rajin singgah blog sy dan komen...
Sangat menghargainya...
Dan satu lagi.... suka baca kisah kehidupan Nasz... apa yg berlaku di sekeliling Nasz... :)

Segmen sampai 10 mlm ni, 27 Jun 2012

Nak Join... Jom sempat lagi ni...

Previous
Next Post »

9 Komen

Write Komen
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 11:41:00 PG delete

selmt bersegmen..semoga disenaraikan yer..nnti bertmbh2 la followers.. :)

Reply
avatar
Cik Jannah
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 11:54:00 PG delete

selamat bersegmen masz! makin meletop lah belog dia.. :)

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 12:04:00 PTG delete

selamat bersegmen mas :)

Reply
avatar
rAIHan
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 12:23:00 PTG delete

dr segmen yg sama. Jemput singgah,

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

Reply
avatar
Rabu, Jun 27, 2012 5:49:00 PTG delete

kmk undi ktk..

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 4:03:00 PTG delete

Thanx sudi join. saya dah letak link awak di Bloglist Julai 2012. Boleh check ye?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Reply
avatar
Khamis, Jun 28, 2012 6:20:00 PTG delete

salam singgah dri segmen sme:)jmput2 la ke blog ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html maseh:)

Reply
avatar
Mrs.BuduBilis
AUTHOR
Jumaat, Jun 29, 2012 3:48:00 PTG delete

salam. singgah dari segmen yang sama :D

dah follow sini

jom ke blog sy :D
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon