segmen dari Jiakreatifelt : header dulu hingga kini



Klik BANNER

Aku tertarik dgn segmen ni...
Ni semua koleksi header dr mula aku berblog hinggalah sekarang...
Cantik tak??? cantikkan... kan.. kan...
Siapa kata tak cantik aku tarik telinga kang.... hehehehe...
Gurau jer...
Inilah koleksi header2 aku yg tak seberapa..
Semuanya atas usaha aku sendiri yg buat...

Ni header pertama yg aku buat.... 
Aku guna photoscape... 

Header kedua ni.... aku transparent gambar guna photoshop...
Memang aku tak tahu guna... tp nasib baik menjadi...
Lepastu aku... guna photoscape... utk background...

Header ni pula... aku guna photoscape...
Doodle tu pula dari Apit...

Ni header pertama yg aku guna PowerPoint...

Ni simple... mata tu dah kita trademark header aku...

Tengok header ni pun ada mata...

Ni pun mata masih di kekalkan...

! Masz Sidek !
Yang ni ada rama2... sama jer rupa nya dgn yg dua atas tukan... ;p

Ini pulak 'S' besar

Ni ada love-love gitu..

Dan yang ini... di gunakan sekarang...
Hilang sudah matanya...

Header sekarang ni pun aku tak tahu berapa lama boleh bertahan...
Dalam tempoh setahun aku berblog ni dah hampir 10 header aku ada...
Tu pun masih nak tukar header lagi... hehehe

Aku nak tag sesiapa yg nak join... di persilakan join... :)

Previous
Next Post »

23 Komen

Write Komen
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 9:48:00 PG delete

menarik segmen nih..tapi x byk pun header yg deqla guna...huhuhu

Reply
avatar
NasZ
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 10:02:00 PG delete

byk kali tukar header ek? hehe. rajinnya dia.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 10:04:00 PG delete

banyaknya bertukar header..hehe~

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 10:23:00 PG delete

selamat bersegmen mas...wah cantik semua header2 mas :))

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 10:38:00 PG delete

semua ad cute nya yg tersendiri...btw, yg last nie cun..nmpk matang..ehhee

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 10:42:00 PG delete

camne nk join? klik je banner trs ke dashboard..hihi

Reply
avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 10:55:00 PG delete

trigin nk join tapi sy punya header dah terdelete sumenya..huhuu sedihhh :(

Reply
avatar
Rabu, Jun 13, 2012 11:42:00 PG delete

byk gilak header haihh.. kmk tek setakat ya cuma ada 3 header..sik pndai kmk polah header canggih2 cmya..nang kretip ktk aihh..

Reply
avatar
Rabu, Jun 13, 2012 11:52:00 PG delete

ada bakat tok.. mek sik pandei molah pun. haha.

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 11:52:00 PG delete

@Deqla manjew hahahaha... sory2... ok sy dah atur semula... ;p

Reply
avatar
Rabu, Jun 13, 2012 12:17:00 PTG delete

kreatif la masz ni, blaja sendiri ke, mang dah mahir wat header?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 12:33:00 PTG delete

@Haryati::Faizal ha'ah kak belaja sendiri tp taklah mahir sangat... ;)

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Rabu, Jun 13, 2012 2:33:00 PTG delete

banyak grade header...semuanya cantik2.
Aku sampai sekarang tak pandai buat header..akhirnya tak ada header..ehhehehehe

Reply
avatar
Rabu, Jun 13, 2012 4:09:00 PTG delete

terima kasih..join dan join^^.cantik semua header..kreatif la.^^teruskn blogging yer.

Reply
avatar
Selasa, Jun 26, 2012 11:12:00 PTG delete

terima kasih kerna join segmn jia.nntikn kesinambungnya.jia follow sini

Reply
avatar
Kancil 8349
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 12:50:00 PTG delete

kancil pilih header kamu..jom singgah

http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

Reply
avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 4:13:00 PTG delete

wahh kreatif nyamas..sy support anda..jum ke blog sy :)

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 10:47:00 PG delete

wani sudah undi mas disini :))

http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon