segmen dari Jiakreatifelt : header dulu hingga kini

23 comments


Klik BANNER

Aku tertarik dgn segmen ni...
Ni semua koleksi header dr mula aku berblog hinggalah sekarang...
Cantik tak??? cantikkan... kan.. kan...
Siapa kata tak cantik aku tarik telinga kang.... hehehehe...
Gurau jer...
Inilah koleksi header2 aku yg tak seberapa..
Semuanya atas usaha aku sendiri yg buat...

Ni header pertama yg aku buat.... 
Aku guna photoscape... 

Header kedua ni.... aku transparent gambar guna photoshop...
Memang aku tak tahu guna... tp nasib baik menjadi...
Lepastu aku... guna photoscape... utk background...

Header ni pula... aku guna photoscape...
Doodle tu pula dari Apit...

Ni header pertama yg aku guna PowerPoint...

Ni simple... mata tu dah kita trademark header aku...

Tengok header ni pun ada mata...

Ni pun mata masih di kekalkan...

! Masz Sidek !
Yang ni ada rama2... sama jer rupa nya dgn yg dua atas tukan... ;p

Ini pulak 'S' besar

Ni ada love-love gitu..

Dan yang ini... di gunakan sekarang...
Hilang sudah matanya...

Header sekarang ni pun aku tak tahu berapa lama boleh bertahan...
Dalam tempoh setahun aku berblog ni dah hampir 10 header aku ada...
Tu pun masih nak tukar header lagi... hehehe

Aku nak tag sesiapa yg nak join... di persilakan join... :)

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

23 ulasan:

  1. menarik segmen nih..tapi x byk pun header yg deqla guna...huhuhu

    BalasPadam
  2. byk kali tukar header ek? hehe. rajinnya dia.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen mas...wah cantik semua header2 mas :))

    BalasPadam
  4. semua ad cute nya yg tersendiri...btw, yg last nie cun..nmpk matang..ehhee

    BalasPadam
  5. camne nk join? klik je banner trs ke dashboard..hihi

    BalasPadam
  6. trigin nk join tapi sy punya header dah terdelete sumenya..huhuu sedihhh :(

    BalasPadam
  7. byk gilak header haihh.. kmk tek setakat ya cuma ada 3 header..sik pndai kmk polah header canggih2 cmya..nang kretip ktk aihh..

    BalasPadam
  8. ada bakat tok.. mek sik pandei molah pun. haha.

    BalasPadam
  9. @Deqla manjew hahahaha... sory2... ok sy dah atur semula... ;p

    BalasPadam
  10. kreatif la masz ni, blaja sendiri ke, mang dah mahir wat header?

    BalasPadam
  11. @Haryati::Faizal ha'ah kak belaja sendiri tp taklah mahir sangat... ;)

    BalasPadam
  12. banyak grade header...semuanya cantik2.
    Aku sampai sekarang tak pandai buat header..akhirnya tak ada header..ehhehehehe

    BalasPadam
  13. terima kasih..join dan join^^.cantik semua header..kreatif la.^^teruskn blogging yer.

    BalasPadam
  14. terima kasih kerna join segmn jia.nntikn kesinambungnya.jia follow sini

    BalasPadam
  15. kancil pilih header kamu..jom singgah

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    BalasPadam
  16. wahh kreatif nyamas..sy support anda..jum ke blog sy :)

    BalasPadam
  17. wani sudah undi mas disini :))

    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu.html

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...