Segmen dari Jiakreatifelt : header dulu hingga kini yang terbaik


Segmen ni kesinambungan dr segmen yg aku JOIN sebelum ni...
[RUJUK SINI : untuk segmen yg aku JOIN tu]
Para peserta2 yg join segmen ni diminta memilih 3 header yg terbaik yg join segmen ni jugak...

Header pertama yg aku pilih ialah....
...Mrs Erry Bercerita...
Aku pilih header ni... bukan sbb dia undi header aku yer...
Seperti yg Deqla kata...
Header dia ni di buat oleh Mama Arina...
Kalau korang nak tahu...
Freebies yg Mama Arina buat... semuanya Cute...
Kan Deqla.... :)
Kalau tak caya... korang pergilah terjah Blog Mama Arina...



Header Kedua adalah dari blog
Kancil 8349
Kancil
Sbb apa aku pilih blog Kancil...
Sbb kancil pun undi aku jugak.... hehehe...
Tak de lah... gurau jer.... ;p
Sbb nama Blog ni UNIK sangat...
KANCIL 8349 dan aku suka tengok gambar kereta Kancil tu...



Dan Header ke Tiga adalah dr blog...
BLOG CIK LYNN
Cik Lynn
Aku pilih blog ni sbb
Aku suka kombinasi warna header dia...
Dan ada belon love gitu....


Korang... korang... korang...
Sudi2lah UNDI header blog aku yer...
Kalau nak undi peserta lain...
Korang Klik Banner kat bawah ni untuk melihat peserta lain...


Kepada yg telah mengundi aku tu...
Aku nak ucapkan TERIMA KASIH...

Yang bukan perserta kalau nak undi...
Korang buat satu entry...
Dalam entry tu korang letaklah header yg korang berkenan...
Kalau sudi letaklah header aku yer...
Untuk maklumat lebih lanjut KLIK HEADER JIA

update : 28 Jun 2012
Walaupun blog aku ni dah tukar header baru...
Header kat bawah ni... yg ada gegirl comel ni...

 Untuk segmen ni...
Aku akan kekalkan header lama untuk di pertaruhkan...
Previous
Next Post »

11 Komen

Write Komen
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 1:51:00 PTG delete

hihih.. malu lak rasanya deqla pilih header sendiri..tp sebagai penghargaan buat mama arina sebnrnya..x lebih dari tu..thanks sudi pilih header ohsem yg mama arina buat ni!! :)

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 2:49:00 PTG delete

kacak2 header sidak sis :)
kmk simple jak..hihi

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 3:27:00 PTG delete

cantik2 semua header tu. ;)

Reply
avatar
Deq's Qienz
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 3:37:00 PTG delete

wahhh besegmen smbil promosi nihh..terbaekk la mas :)

Reply
avatar
Rabu, Jun 27, 2012 4:32:00 PTG delete

cik en dah undi masz.. huhuhu .header cik en lambat kuar....heheh. x aci x aci..:)

Reply
avatar
onlajer
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 6:25:00 PTG delete

gegeraji mata dua bersegmen dan mepromosikan blog hehe

Reply
avatar
Khamis, Jun 28, 2012 11:43:00 PG delete

terima kasih kerana mengundi.header anda mungkin yg bertuah.sila sentiasa update dengn blog sy untuk sebrg perubhan maklumt yer.terima kasih sekali lagi

Reply
avatar
maszull
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 2:16:00 PTG delete

assalamualaikum masz....semoga berjaya yer...:)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon