Selesai MengUPLOAD Video

Alhamdulillah... 
Dah selesai upload Video Wedding Kazen aku ke Youtube...
Lepas ni bolehlah saudara-mara yg tak dpt hadir ke majlis tengok video ni...
Entry tentang wedding dia pun, aku belum buat lagi...
Aku dah janji nak buat entry dr mula sampai akhir pasal wedding dia...
Insya-Allah... aku akan buat nanti...
Harap2... korang tak kisah yer...
Dan tak termuntah hijau, purple, kuning ... hehehe
Sbb entry pasal wedding tu panjang...
Dan mungkin aku akan buat beberapa bahagian...

Kalau korang teringin nak tengok video tu..
korang klik link kat bawah ni yer...

Gambar ni di ambil sebelum majlis Akad...
tengah tunggu tok kadi waktu tu.. :D
Previous
Next Post »

16 Komen

Write Komen
Wanieys
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 4:39:00 PTG delete

rajin mas upload video kat youtube...hihi nti bleh tmpang tgk :))

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 4:50:00 PTG delete

wahhh..rajin nyerr masz kita nie :)

Reply
avatar
Rabu, Jun 27, 2012 5:18:00 PTG delete

lawa mekap pengantin ya tek..

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 6:03:00 PTG delete

mcm ada iras2 jek muka mas ngn kazen tu. kalo ckp adek-badek pun percaya. :)

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 6:31:00 PTG delete

Sweet Kazen Masz tu..

Nak Tanya ni... Masz bila lagi.. Oooopppsss!

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 9:40:00 PTG delete

cantik baju dia..hehe~ :)

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 10:10:00 PTG delete

Rajinnye buat. Selamat pengantn baru !

Reply
avatar
izan mama mia
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 10:26:00 PTG delete

tertanya-tanya...siapakah gerangannya yg berhijap merah itu...heheheh..ayat saja nak tanya walau dah tentu dia tuan blog ni, btol kan..

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Rabu, Jun 27, 2012 11:47:00 PTG delete

nice.masz nye video nanti camne lak ek??hehehe

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 9:27:00 PG delete

@eintan nurfuzie kalau video pendek dan line inernet laju... kejap jer upload.. kalau video panjang dan line slow... huhuhu berjam2 jugaklah nak kena tunggu...

Reply
avatar
Khamis, Jun 28, 2012 11:23:00 PG delete

rajin eh upload video.. nanti leh ar tgk..

Reply
avatar
cendol
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:43:00 PTG delete

owh nice..rajin mnghaplod ke utube ye..btw,smoga berkekalan

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 12:47:00 PTG delete

kalau dya mmg mls nk upload viedo kt youtbe..hahaa

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Khamis, Jun 28, 2012 7:58:00 PTG delete

Rajin upload ....bagus!!!
senang orang nak tengok dan saya nak tengok sekali..hehhehe

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon