BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

BEN ASHAARI
Suka Header baru Abg Ben ni.... Siap ada gambar Qhaliff lagi... :D

Hai semua....
Aku dah kembali bersiaran selepas hampir 1 minggu line internet tak masuk....
Bila bersiaran ni terus nampak Segmen Abg Ben ni...

Kenapa korang patut masuk blog aku ni...
Untuk Bloglist kali ni....
Aku akan buat bloglist khas di blog utama ni yer...
Untuk kali ni aku tak letak di Blog Bloglist...
Nanti korang boleh periksa blog korang di side bar...

Perhatian yer...
Pastikan link blog aku ada dlm link blog korang...
Insya-Allah lepas tu aku akan masukkan link blog korang...
Sekiranya.. Link blog korang belum di masukkan...
Jangan bimbang... Insya-Allah, aku akan masukkan pada hari Isnin..
Sabtu... Minggu.. Biasanya aku tak on9...
Dan sekiranya selepas itu.. link blog korang belum aku masukkan...
Bagitahu aku yer... takut tercicir... :D
Previous
Next Post »

26 Komen

Write Komen
AyueJean
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 1:54:00 PTG delete

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Reply
avatar
are_lin@yu
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 1:55:00 PTG delete

wahh selamat bersegmen msti dah ttp segmen bro ben ni..hehe

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 1:56:00 PTG delete

Anda berminat bertukar link dengan saya?

http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Yana Aina
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 2:12:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 2:16:00 PTG delete

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 2:24:00 PTG delete

kita tukar link ea :)
nnt cek ada tak dlm bloglist..kire deal ea..sy offer,masz terima.hihihi :)

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 2:54:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 2:55:00 PTG delete

Salam Ramadhan :)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 3:51:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 5:04:00 PTG delete

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

Reply
avatar
Jumaat, Julai 20, 2012 6:30:00 PTG delete

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Misz Mieza
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 7:50:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

P/S : walaupun memang dah ada dalam bloglist.. Hehe..

Reply
avatar
Ayiesha Sani
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 9:28:00 PTG delete

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Reply
avatar
adrian aizat
AUTHOR
Jumaat, Julai 20, 2012 10:49:00 PTG delete

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Mizzs Ninie
AUTHOR
Sabtu, Julai 21, 2012 12:30:00 PG delete

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

Reply
avatar
Sabtu, Julai 21, 2012 6:38:00 PG delete

SALAM..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

sy folo blog awk jugak :)

Reply
avatar
Sabtu, Julai 21, 2012 7:16:00 PG delete

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

maaf lambat internet problem.. harap masih diterima
salam ramadhan

Reply
avatar
Sabtu, Julai 21, 2012 8:47:00 PG delete

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
Ayiesha Sani
AUTHOR
Sabtu, Julai 21, 2012 2:02:00 PTG delete

sudah berada di bloglist sy.

Reply
avatar
Sabtu, Julai 21, 2012 2:18:00 PTG delete

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Reply
avatar
Cik Anis
AUTHOR
Sabtu, Julai 21, 2012 3:07:00 PTG delete

subahannallah, header kita lebih kurang laa :)

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Reply
avatar
Pka Rahim
AUTHOR
Sabtu, Julai 21, 2012 4:07:00 PTG delete

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Reply
avatar
Ahad, Julai 22, 2012 1:42:00 PTG delete

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Reply
avatar
Ahad, Julai 22, 2012 8:46:00 PTG delete

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

Reply
avatar
anismelon
AUTHOR
Isnin, Julai 23, 2012 1:06:00 PTG delete

nak masuk list jugak boleh??heee

Reply
avatar
KhaiRul Azmi
AUTHOR
Selasa, Julai 24, 2012 9:04:00 PG delete

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon