Jawapan Jom Main Teka-Teka

Jawapan untuk entry semalam...
ialah....

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

\/

BUAH PEAR....


Banyak yg dapat teka dengan betul...
Terima kasih korang sudi main teka2 ni...
Walaupun tak de hadiah....

Tapi... tapi.. kan...
Mood rajin datang... aku google lah image buah pear...
Gambar yang banyak keluar...
Gamba ni... Ini buah Lai kan...


Aku pula yg keliru....

Setahu akulah yg kulit hijau tu buah lai...
Kalau buah pear kulit dia kuning...

p/s : bagi korang mana satu buah pear... mana satu buah lai...??
Previous
Next Post »

14 Komen

Write Komen
Selasa, Julai 03, 2012 10:18:00 PG delete

hehe. lai atas, pear bwh kot. betul x dear? ^^

Reply
avatar
Arina Shamsul
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 10:20:00 PG delete

bagi saya dua2 buah pear dear..ghahah.

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 10:31:00 PG delete

setahu wani yg atas tu lai yg bawah tu pear hikhikhik..ntah ler

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 10:31:00 PG delete

yeayyy betul.. bg deqla lai dan pear tu sama.. haha.. deqla sndiri kompius sbb tu deqla jwb dua2 semlm.. :)

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 10:39:00 PG delete

lebih kurg same je.. ntah sy pon tak tau.. ahha sebab rasa dua2 buah ni lebih kurg dan sedap...

hi masz.. lame tak bw sini... :))

Reply
avatar
Nyue
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 11:12:00 PG delete

yea..nyue betol kan masz..ahahhaa
betol2 la....semua sedap dimakan...huhuhu

Reply
avatar
Selasa, Julai 03, 2012 3:04:00 PTG delete

kalau nurul panggil atas warna kuning2 buah lai bawah yang ijau2 buah pear..hikhik

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 3:13:00 PTG delete

buah lai yg kuning, yg hjau tu buah pear. ;)

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 3:32:00 PTG delete

yg kuning lai, yg hijau pear kot. ;)

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 6:15:00 PTG delete

bagi nur pula, yang kuning buah lai.. yang hijau buah pear..

tapi xpe mas, nanti pergi pasaraya tesco atau giant boleh tgk label pada buah2 tu..

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
Selasa, Julai 03, 2012 9:53:00 PTG delete

cam sama je dua2 tu..huhu~ :P

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon