Majlis Perkahwinan Ummi & Art # Birthday Girl

Hari Majlis berlulut tu merupakan birthday sorang kazen aku...
Muka kazen aku hari tu masam jer...
Sedih kot.. sebab kami semua sibuk dan lupa birthday dia...
Hehehehe... kami semua bukan lupa tp sengaja buat2 lupa...
Dari pagi sampai  malam dan selesai majlis berlulut tu...
Kitorang buat tak ingat jer....
Tak ke sedih dia...

Bila dah nak hampir jam 12 tengah malam...
Baru kitorang surprise kan dia....
Hehehe... dah nak bertukar tarikh dah baru kitorang celebrate dia...
Lepas tu baru nampak ceria muka birthday girl ni.... :)






16 Jun 2012 : Genap 15 tahun umur Fina...
Belajar rajin2 Fina... tahun tok nak PMR...

Entry Berkaitan :
Majlis Perkahwinan Ummi & Art # Akad Nikah
Majlis Perkahwinan Ummi & Art # Majlis Berlulut & Berita Duka
Previous
Next Post »

19 Komen

Write Komen
Rabu, Julai 04, 2012 11:22:00 PG delete

cntikla kek dia.. slmt hari lahir =)

Reply
avatar
Rabu, Julai 04, 2012 11:31:00 PG delete

wow..cantik nyer kek!selamat harijadi syang :)

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 11:55:00 PG delete

Salam..wow! kek tu masz..mcm2 ghope kek skrg ni kan..hehe. untung dak2 skrg ^_^

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 12:12:00 PTG delete

amboi..cantiknya kek tu..!
rasa sayanglak nak mkn..hihihi

Reply
avatar
Rabu, Julai 04, 2012 12:15:00 PTG delete

a good surprise actually...hehe.mesti dier dah pk memacam dah sblm tuh..huhu

Reply
avatar
Rabu, Julai 04, 2012 12:30:00 PTG delete

LAWA LA KEK TU... SAYANG NK DIMAKAN...:P

Reply
avatar
Deqla manjew
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 12:51:00 PTG delete

comelnye kek..kalo deqla la kan sayang rasa nk mkn..hihi..deqla smpai sekrg suka barbie doll ni..mcm budak2 kan... :)

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 12:56:00 PTG delete

hepy besday fina..cantik kek dia hihi

Reply
avatar
Miss BaNu
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 12:58:00 PTG delete

cantik sgt kek tuh mmg syg nk mkn hehehe

Reply
avatar
Rabu, Julai 04, 2012 3:15:00 PTG delete

suka nengok kek dia.lawa sungguh..

Reply
avatar
Yumida
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 3:27:00 PTG delete

kiut kek ya sis..kmk x pnh tangga..sine ktk order?

Reply
avatar
Rabu, Julai 04, 2012 3:31:00 PTG delete

msti secret resepi punya kek. kan..huhu

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 3:44:00 PTG delete

kek tu cantik sgt, camne nak makan. :)

Reply
avatar
Prettywrite
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 3:52:00 PTG delete

kek princess lg..happy birthday to her jugak..:)

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Rabu, Julai 04, 2012 4:00:00 PTG delete

cantik kek tu...;)

happy birthday adik..:)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon