Perasmian Olimpik & Drama Baitul Rahmah


Selamat pagi....
Pagi2 ni... sambil2 panaskan lauk untuk bersahur tadi...
Buka tv...
Ada perasmian Olimpik London...
Nak gelak pun ada...
Bila tengok beberapa scene...
Seperti... Kononnya aksi ketibaan Queen Elizabeth menggunakan payung terjun...
Bersama2... pelakon 007...
Lepas tu ada pulak kisah pelakon Mr. Bean...
Memang tergelak di buatnya...




 Nak Baca lebih lanjut KLIK SINI

Jam 5 pagi... sambil dok tunggu azan jam 5.22 nak subuh...
Tonton tv lagi...
Kali ni tukar channel... tengok TV 1...
Drama Baitul Rahmah... di mainkan setiap Jumaat sehingga Ahad...
Drama ni memang menyentuh hati aku....
Berkisarkan Kehidupan Ibu Bapa yg dihantar ke rumah org tua...
Banyak pengajaran yang boleh diambil dlm drama ni....
Nak lebih tahu... BACA SINI


Salam 8 Ramadhan.... :D
Previous
Next Post »

30 Komen

Write Komen
Noor
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 6:30:00 PG delete

slalu x mis citer tu,tp bnyk potong la..tme berbuka pun tgk,time bersahur pun tgok.citer best..

Reply
avatar
eVa
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 6:36:00 PG delete

ahaaahaahha lawak aie tek.. xcyk juak mek queen elizabeth maok masok scene juak.. sbb nya pentingkan protokol.. haha..

mr bean nang mek tggu.. kuar juak nya ahhha.. p mukanya x berubah ow... gk lucu juak nya haha


xpernah mek ngga crita tok.. jarang juak nak bukak tv.. huhu

Reply
avatar
Sabtu, Julai 28, 2012 6:49:00 PG delete

Wuhooo!
Olimpik da bermula.. kene tengok live nih..

Reply
avatar
Sabtu, Julai 28, 2012 6:59:00 PG delete

waahh..xsmpt pun lg nengok pmbukaan olimpik...nnti la bukak utube ^^

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 7:11:00 PG delete

alaa terlepas tengok pembukaan olimpik. haihh.. lupa.

Reply
avatar
Muttallif
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 9:16:00 PG delete

Ada jugak menonton pembukaan London 2012 tadi, memang dibanjiri dengan lautan manusia...tapi lepas tu tertidur...tak sempat lihat obor dinyalakan.

Reply
avatar
Sabtu, Julai 28, 2012 10:03:00 PG delete

tadi pun kitorng skeluarga dok mengeja a b c tunggu sampai m sebab tunggu kontinjen malaysia,, last2 frust tak nampak chong wei,, benci tol

Reply
avatar
Cendol
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 11:12:00 PG delete

haha kelakar engok nenek tu naik ape tu payung terjun.haha
tak pnah tengok pn rncngn baitu Rahmah..awal sgt kot waktu ditayang kan.hehe

Reply
avatar
Sabtu, Julai 28, 2012 12:53:00 PTG delete

ada tgk ulangan tdi tpi sik abis..separuh jak..hihi

Reply
avatar
Cik Nur
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 1:15:00 PTG delete

tengok juga pembukaan olimpik tadi..tggu smpai kontinjen malaysia keluar..hihihi

drama tu mmg best..

Reply
avatar
Sabtu, Julai 28, 2012 1:45:00 PTG delete

muka Mr Bean xboleh balh la....kiki...apepun spain dah tewas di tangan korea :P

Reply
avatar
Cik Aini
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 4:58:00 PTG delete

a'ah la..lupa nk nengok perasmian tu :)

salam ramadhan Masz =p

Reply
avatar
Boni Kacak
AUTHOR
Sabtu, Julai 28, 2012 10:32:00 PTG delete

hurm.. tak ada mood nak tgk sukan olimpik time puasa ni..hehe

Reply
avatar
Ahad, Julai 29, 2012 5:50:00 PG delete

memang kelakar....lagi2 mr ben....tak sempat nak layan drama tue....

Reply
avatar
Cinta Misteri
AUTHOR
Ahad, Julai 29, 2012 7:05:00 PG delete

tengok jugak olimpik london, becham bw bot ala2 jamesbond, api obor dia tak membesar plak bila kena angin (mcm bara arang kena kipas)

Tak penah tengok baitul rahmah, biasanya tengok tv3. uang2 drama yg lepas2, then masa kemas meja lepas sahur, tengok jejak rasul plak

Reply
avatar
Fariz Reza
AUTHOR
Ahad, Julai 29, 2012 10:15:00 PG delete

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1132 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Reply
avatar
keli menari
AUTHOR
Ahad, Julai 29, 2012 11:04:00 PG delete

hehe sama la pagi2 sahur tengok tv..

Reply
avatar
Ahad, Julai 29, 2012 12:28:00 PTG delete

mr. bean tu buat muke tak bersalah pon tetap kelakar ! haha . anugerah Allah :)

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
Ahad, Julai 29, 2012 3:38:00 PTG delete

Mesti lawak Kalau queen tu turun ngan payung terjun.. Drama tu M tak penah tgk lagi..

Reply
avatar
shedameor
AUTHOR
Ahad, Julai 29, 2012 4:31:00 PTG delete

pagi2 dah tengok tb. wauuuu. hehe

Reply
avatar
Mak Usu
AUTHOR
Ahad, Julai 29, 2012 5:28:00 PTG delete

Nangga ulangan jak malam marek... :)

Selamat berpuasa Masz..

p/s: Masz inbox alamat tak lok..kt email k..

Reply
avatar
Hanif Idrus
AUTHOR
Ahad, Julai 29, 2012 10:28:00 PTG delete

Terlupa abis ada opening olimpik...rugi betui

Reply
avatar
9n0L4
AUTHOR
Isnin, Julai 30, 2012 9:12:00 PG delete

meriah gile opening olimpik kan. yg drama tu belum tgk lagi. lawa yatt. ;)

Reply
avatar
lelamaisara
AUTHOR
Isnin, Julai 30, 2012 9:35:00 PG delete

saya tak tgok la pembukaan olimpik tu....

Reply
avatar
BERT
AUTHOR
Isnin, Julai 30, 2012 9:54:00 PG delete

x smpat tengok pembukaan tu... cuma tengok mr bean je kat youtube.. mmg lawak hehehe.. tua dah mr bean kan ehhe... comel2 lawa bila artis pakai tudung.. tak tengok pulak drama tu.. besss ek.. boleh la layan nanti hehe

Reply
avatar
Wanieys
AUTHOR
Isnin, Julai 30, 2012 3:46:00 PTG delete

olimpik dh mula husband akak pun melekat jer la kt tv pas ni hihihi...salam 10 ramadhan mas

Reply
avatar
Selasa, Julai 31, 2012 9:48:00 PG delete

tak tgk laa.sedapker?sukakan mr bean wat muka cenggitu=)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon